keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tyynyostoksilla

Eilinen aamu, ystävä & äiti kyytiin ja rouvat taas vauhdisssa kohti päivän tarjoushaasteita :)
Kodin Anttila esitteessä mainostettiin Mona-päiväpeittoja -40% alennuksella. Makkari-projekti edelleen vaiheessa ja poikkesin katsomaan luonnonvalkoista Mona 260x260 peitettä josko kolahtaisi... Se oli tietysti se ainut väri ja koko jota ei enää myymälässä ollut.
No, on nyt tilauksessa ja nähtäväksi jää josko sitä löytyy muista liikkeistä.

Anttilasta kuitenkin matkaan kaksi Unisoft tyynyä. Ovh 13.90€, tarjouksessa 5€/kpl 19.2.12 saakka. Ovat tosi muhkeita & pehmeitä ja ostinkin ne tyttöjen sängyille koristetyynytäytteeksi.
Taidan hakea vielä muutaman lisää, hinta/laatu suhde on hyvä.


Tytöille en edes yritä tarjota päiväpeittoja. Haastetta kun ainakin minun lapsilleni riittää suoristella edes peitot aamuisin. Heille valitsenkin pussilakanat niin että menevät sitten samalla päiväpeittoina...


Pussilakanoiden seuraan sopivat ihan hyvin puuvillakankailla päällysteyt koristetyynyt. Kangastilkkuja löytyy edullisesti kirppareilta ja kangaskauppojen alelaareista. Perustyynykoko ja -malli on ihan passeli sängyn koristetyynyksi.
Uusi muhkea tyyny nyt etummaisena, takimmaiset vanhemmat jo vähän lärvähtäneitä... Kelvatkoon...

Ja vielä yksi houkutin: Nämä alennuskupongit lienee jaettu joka talouteen? 50€ ostoksista tällä kupongilla 10€ loppuhinnasta pois. Eli jos ostat kymmenen tyynyä yht. 50€ niin saat kupongilla 10€ lisäalennuksen.
Ja nyt tuli vaikea lasku... Tyynyn ovh. 13.90€ ja loppupeleissä 4€. En nyt osaa tarkkaa prosenttia laskea mutta yli -70% alennus kuitenkin :D

Eikä tietysti tarvitse kymmentä tyynyä ostaa :D Samaan syssyyn voi kerätä mitä nyt sattuu halvalla löytämään...


Ja samalla idealla lähdin alunperin tätä päiväpeittoakin hakemaan. Alennettu hinta 59.95€, kuponki vielä tiskiin ja lopullinen hinta olisi ollut 49.95€.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti