torstai 9. helmikuuta 2012

Bare Minerals tilaus

Tammikuussa tekemäni Feelunique Bare Minerals original mineraalimeikkipuuterit saapuivat eilen. Edelleenkin näyttäisi tuo Feelunique tajoavan edullisimmat kokonaishinnat (tuote & postarit) BM tuotteille.


Tyttärelleni Lempille sävy Fair ja itselleni nyt talveksi sävy Fairly light. Original spf 15 pakkauksen sisältö on 8g. Hinta tammikuun vaihtokurssilla 19.61€/kpl sisältäen kotiintoimituksen.

Jos tilaat Bare Minerals tuotteita Feelunique sivuilta, rekisteröi BM suosikkisarjaksesi (join our VIP Club-kohdasta) ja saat tuotteista -10% alennuksen.

Edellinen BM-meikkipuuterini loppui jo jokunen viikko sitten ja käytin tässä välillä vanhaa Sensai meikkipuuteria. Olikin mielenkiintoista levittää BM-puuteri pitkästä aikaa. Täytyy sanoa että sopii ainakin omalle iholleni paljon paremmin kuin Sensai-puuteri. Aika ohutkin kerros on peittävä, puuteri ei keräänny juonteisiin eikä iho näytä kuivalta. BM-puuterista iho jää hieman hohtavaksi ja kuulaan näköiseksi.
Hyvä kun sain aikaiseksi tehdä tuonkin tilauksen :)Olisin kiinnostunut testaamaan mm. Lily Lolon mineraalimeikkejä. Selailinkin muutamia nettisivuja mutten mistään löytänyt purkin sisältömäärää... Onko lukijoissa Lily Lolo mineraalimeikkipuuterin käyttäjiä? Mikä on normipakkauskoko? Edullisin ostopaikka? Jos jollakulla on aiheesta tietoa niin kiitos kovasti jos viitsit laittaa tietoja kommenttiboksiin :)

3 kommenttia:

 1. http://www.lilylolo.co.uk/
  Tuolta oon suoraan tilannut. Mun peiteaine oli ainakin 5g:n purkissa. En muista oliko valinnanvaraa kokojen suhteen? Olen tilannut välillä myös Everyday Mineralsia. En ole huomannut merkittävää eroa eli ihan yhtä hyviä molemmat.

  Bare Minerals ei ole minulle tuttu hintansa takia, mutta kyllä nämä kaksi edullisempaakin ovat hyvin toimineet ja erityisesti sävyihin olen ollut tyytyväinen. Ovat juuri sitä, mitä nettisivujen värikartoissa ja ilmaisia näytteitäkin on pystynyt valitsemaan tilauksiin.

  Toivottavasti auttoi edes hieman :)

  VastaaPoista
 2. Meikkipohja näyttäisi olevan 10g ja mattapuuteri 7g.

  Olen tilannut suoraa tuolta lilylolon nettisivuilta niitä ja Suomeen toimitus tuli vajaassa viikossa, olisko jopa kolmessa päivässä. http://www.lilylolo.co.uk/

  Yli 20punnan tilauksiin saa kaksi näytettä kaupan päälle. Ja muutenkin niitä näytteitä kannattaa tilata, jos ei ole varma sävystään. Maksavat pari euroa purkki muistaakseni.

  VastaaPoista
 3. Hei Anonyymi & suurkiitos kommentista :)
  Olen tuosta Lily Lolosta lukenut pelkkää positiivista palautetta, silläpä itsekin mielelläni sitä kokeilisin.

  Laitan tilauksen menemään :)

  Ja kiitos sinullekin Vaahtera :)

  Meidän taloudessa on niin monta naista että jos pari-kolme perusvaaleaa sävyä tilaan niin aina jollekin meistä käy.

  Eli siis 10g tuo perusmeikkipuuteri. Hieman siis isompi kuin BM-puteli.

  Laitan tilaukseen :)

  VastaaPoista