keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Makkarin remontin värimaailmakokeilu

Sudin kokeeksi sängynpäätyseinän beigellä. Tähän värimaailmaan minulla olisi useampikin ylimääräinen kokopitkä valkoinen/beige verho. (Sisustus Intro,  löytöjä kierrätyskeskuksesta 4€/kpl)
Sekaan sopisivat takkahuoneesta löytyvät valkoiset sisustustyynyt, Tuplakupla valaisimet ja ehkä myös SPR-kirppikseltä löytynyt vedos, Remes 82 1/30. Hinta 5€, lasi  tosin oli rikki ja käyn teettämässä uuden.

Tähän neutraaliin settiin olisi helppo lisätä joku tehosteväri jota voisi vuodenajan tai muutenvaan huvikseen vaihdella...

Meneeköhän liian tylsäksi? Taidan ajella viikonloppuna Tampereen IKEAan josko sieltä löytyisi jotain uutta ideaa.Vinkki: Suojaa tela-alusta muovipussilla. Ei tarvitse pestä kippoa joka kerta maalinroippeista. (Nuo kipon maalijämät ovat tytärten sotkuja. Ovat maalailleet huoneitaan ilman että olen kotona vahtimassa :)


Itse tykkään työskennellä pienellä telalla. Tällä rauhassa sutiessa suojaustarvekin on aika minimaalinen. Superlonitelaa kannattaa hiukan kostuttaa vedellä ennen työn aloittamista. Ei silloin imaise niin paljon maalia.
Sänkyihin minulla on tummanruskeat pellavakangas helmalakanat. Päiväpeitto on beige.


1 kommentti: