keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Makkarin remontti jatkuu... osa 3

Tänään pieniä, ei niin näkyviä mutta tärkeitä juttuja...
Lasikuitutapetilla pohjustus on nyt tehty joka sen viimeiseenkin nurkkaan. Hankala aihe tänään olivat vaatekomeroiden ovet, tarkemmin niiden saranat... Sain irrotettua kaikki pienet yläkaappien ovet ja kaksi isoa ovea. Kahden oven saranat olivat niin jämähtäneet (keskiötapit ovat vääntyneet) että nyt pohdinnassa on josko haen lekan vai voiteluöljyä...

Saranoiden metalliosat ovat tosi kuluneet ja en nyt ole ihan päättänyt jatkosuunnitelmaa. Joko yritän hankkia jostain oviin sopivat uudet saranat, tai yritän putsata ja huoltaa vanhat saranat, tai kiinnitän kattoon kiskon ja ripustan vaatekomeroiden eteen verhot.

En hanki uusia komeroita tai ovia koskapa remontin jatkosuunnitelma on hiukan kesken. Nykyisten vaatekaappien takaseinän takana on noin kuuden neliön vaatehuone. Siihen on nyt käynti eteiskäytävältä. Jos kuitenkin purkaisin makuuhuoneen komeroiden ja vaatehuoneen välisen seinän, saisin noin kahdeksan neliön vaatehuoneen makkarin jatkoksi. Ja sehän olisi aivan luksusta...Liimapöntön & tapettirullan saa nyt siirtää alta pois.

Vinkki: Numeroi irrotetut lattialistat listan takapintaan... Saat ne tässä elämässä takaisin paikoilleenkin...
Vinkki: Jos irrotat pistorasioiden valkoiset (kellastuneet) muovikuoret, liota ne samalla vaivalla kloorivedessä puhtaiksi.
Hankalat saranat...


Irtosivat hohtimilla


Sama komeronoven nurkka lasikuitutapetilla siistittynä. On jo näinkin paljon paremman näköinen vaikka ei ole vielä edes maalattu.
Merkkasin "sängynpääty" seinän ensin lyijykynällä, rajakohtaan maalarinteippi. Tänä iltana taidan vielä kokeilla siihen vaaleaa beigen sävyä.


Maalarinteippi kannattaa painaa tiiviisti kiinni nuolimella
Jatkuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti