sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Koripunoskuvio lasikuitutapetti

Olen nyt kolme päivää leikellyt ja liimannut ja maalannut sitä makkarin lasikuitutapettia...  Sitä halvinta niistä lasikuitutapeteista, sitä korinpohjakuosia jota saa joka tuppukylän osuuskaupasta. (Paitsi meidän paikkakunnalta).

Motivaatiota olen pyrkinyt pitämään yllä "On se parempi kuin se lastulevy" mantralla. Eilen lasikuitutapetti-motivaatio kuitenkin nousi nollasta sataan. Kiitos sinulle BagMiss :D

Makkarin remontti tapetteineen etenee siis ihan kevään 2012 trendeissä:
Kuva lainattu: http://www.taistoisoisbeau.com/blog/2010/11/11/spring-2011-trends-woven/

Motivaatiota nostanut: http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.com/2012/01/koripunosvillitys.html

Ja tervetuloa lukijaksi kehrasaari :)

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Voisitko kertoa, mistä olet ostanut tuon tapetin? Meillä on sitä nimittäin vuokra-asunnon kaikilla seinillä paitsi yhdellä, ja olisi kiva tapetoida se viimeinenkin seinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)
   Edullisimman rullan löysin paikallisesta varastomyymälästä, Ale-Makasiinista. Luulisin että yhdelle seinälle riittää pienempi kela joka ei montaa kymppiä maksa.
   Mittaile valmiiksi neliömäärä niin ei tule turhaa ostettua. Kiinnitykseen suosittelen ihan perusliisteriä. Sitä olen käyttänyt aina ennen itsekin kunnes nyt penteleen myyjä kauppasi minulle liimapurkin. Liima on liian tuhtia tavaraa. Tapettia oli hankala liu'uttaa paikalleen ja siihen jää helposti kuplia. Liisteri antaa pelivaraa vähän säädellä saumoja :) On edullisempikin.

   Poista