maanantai 14. marraskuuta 2011

Uusi Louis Vuitton lompakko

En malttanut odotella vaan avasin jo ensimmäisen joululahjani :D
Tyttäreni Veera, vannoutunut LV fani toi minulle Helsingin matkaltaan uuden lompakon. Entinen Pertti Palmroth lompakkoni kantaakin jo pitkää historiaa, oli ensimmäinen joululahjani mieheltäni joskus seurusteluaikoina ja siirtyy nyt muistojen laatikkoon...

Veera oli jo muutamaan kertaan huomatellut entisen lompakkoni ulkomuodosta... Ja totta on että oli jo aika vaihtaa uuteen. Silloin tällöin olen silmäillytkin tarjontaa mutta ei tuntunut mikään niin omalta kuin vanha entinen. Ennen Veeran matkaa Helsinkiin katsoimme LV-sivuilta mahdollisia vaihtoehtoja ja olikohan kolme jotka Veera sitten kirjoitti ylös. Ymmärtääkseni tämä lompakko jonka hän sitten minulle valitsi ei ollut listalla mutta en sen parempaa olisi itse osannut valita :) Ihan oikeasti, luotan täysin Veeran makuun ja tyylitajuun, tuntee minutkin ja (oudotkin?) tapani ehkä paremmin kuin minä itse :)

Veeran valinta oli PF Alexandra Monogram. Siis aivan täydellinen. Tuntuu kädessä juuri sopivan kokoiselta, pidän tuosta neppariluukusta, halusin myös ehdottomasti suljettavan kolikkotaskun (aina tarvitsee jonkun parkkikolikon ja ostoskärryn pantin), kolmetoista korttitaskua, läpikuultava ajokorttitasku, iso setelilokero, ja vielä neljä muuta taskua kahvikupongeille ja muulle lappusen silpulle.

Samalla nyt jätin lompakosta pois kaikki kortit ja keräilykortit joita oikeasti ei tarvitse edes kerran vuodessa. Jäävät nyt tuohon eteisen laatikkoon ja jospa siitä sitten muistan ottaa kun seuraavan kerran vaikkapa Starkin liikkeessä asioin...


Kuosivalinta oli tämä Monogram koskapa minulla tällä hetkellä se "aina lähtövalmiina eteisen naulakossa laukku" on LV Delightful PM Monogram. Lahja sekin Veeralta viime kesänä. Olen jotenkin aina aiemmin ollut hieman skeptinen näihin LV laukkuihin enkä itse ollut edes liikkeessä koskaan käynyt. Veera näihin ensin ihastui ja on nyt levittänyt tykkäämistä koko lähipiiriin :)
Ystäväni Tarja siellä ruudun takana on nyt vakavasti päättänyt hankkia omansa :) Ja ehti jo vakuuttaa oman ystävänsä Susannankin joka nyt myös kantaa ensimmäistä LV-laukkuaan... Veeran esimerkistä ja aidosta innostuksesta lähtöisin siis jo monta naista täälläkin Periferiassa nyt sitten on LV-laukun jos nyt ei onnellinen niin ainakin ostokseensa tyytyväinen omistaja :D

Luonnossahan tuo pinta ei ole ollenkaan noin kiiltävä ja muovimaisen näköinen kuin salamalla otetuissa kuvissa.
Pari päivää olen nyt ehtinyt uutta lompakkoa testailla ja hyvin luontevasti toimii käytössä vaikka jonkinverran "sisustukseltaan" aiemmasta lompakostani eroaakin.

11 kommenttia:

 1. Kiva kun tykkäät lahjasta :) Tuo on kyllä aivan ihana! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan lahjan kyllä sait! Itseäkin himottaisi nyt ostaa lompakko laukkujen seuraksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiva laukku ja rahapussi! Hei mitä muuten kannat mukanasi laukussa? =)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno lahja veeralta:)! Nousee ihan laukkukuume kun katsoo tuota sinun laukkuasi. Niin ja ne sähköhammasharjat tulee varmaan ensi viikolla jo! :)
  -Anette

  VastaaPoista
 5. Ostaako teillä oikeasti lapset n. 500-600 euron lahjoja vanhemmilleen? En sano tätä pahalla, ihmettelen vain kovasti... :)

  VastaaPoista
 6. Hei Hjenn ja kiitos kommentista :)
  On kyllä tosi kiva kun on samaa kuosia laukku ja lompakko. Yksi haaveeni on Mulberry Daria Medium Hobo ja nyt kyllä taidan lisätä haavelistaan myös lompakon sen pariksi.
  Mulberry tuotteet kannattaa hankkia lentokentän tax-free myymälästä. EU-alueelta poistuva saa -23% tuotteen hinnasta pois. Veera poikkesi edellisellä Helsingin matkallaan Mulberryn liikkeessä jossa valikoima on laajempi kuin kenttämyymässä. Selvisi että noin viikon varoitusajalla voivat toimittaa halutun mallin lentokentän myymälään josta sen sitten saa tuolla mukavalla tax-free alennuksella ostettua :)
  Syksyllä kun viimeksi kävin kenttämyymälässä siellä oli myös pari hyllyä -40% ja -50% tuotteita. Niihin vielä tuo tax-free alennus niin hyviä löytöjä olisi varmasti tullut itsekin hankittua jos ei vaan niin hirmuinen kiire olisi sillä kertaa ollut koneeseen...

  VastaaPoista
 7. Hei Anette :) Kiitos hammasharjoista. Minulla ei aiemmin ole sähköhammasharjaa ollutkaan, mielenkiintoinen kokeilla.
  Kauniita laukkuja LV valmistaa... Mutta olihan sitten tuote tai merkki mikä tahansa niin aina huolellinen työnjälki on ilo silmälle.

  VastaaPoista
 8. Hei Anonyymi :) No ei nyt kuitenkaan aina :D Veeran tuntevat tietävät että on kyllä hyvin tarkka mihin rahojaan käyttää mutta jos jotain päättää itselleen tai muille lahjaksi hankkia niin on vain kertakaikkisen iloinen ostoksistaan eikä mieti yhtään hintaa.
  Meillä taloudessa on neljä naista ja oikeastaan kaikki vaatteet, korut ja laukut ovat käytännössä kaikkien yhteisiä. Esim. tuo Delightful-laukku; Veeralla oli vapaata töistä ja pääsi Helsinkiin parin päivän lomalle. Hankki silloin kaksi LV-laukkua ja minulla sattui olemaan syntymäpäivä. Veera antoi tämän laukun sitten "virallisesti" minulle mutta tottakai on myös itsensä tai pikkusiskonkin käytettävissä :)

  VastaaPoista
 9. Ja hei Anonyymi :) Laukussa minulla on uusi lompakko :D, sateenvarjo, pari kirjaa, pussukka jossa kaikkea tarpeellista...
  No nyt tulisi taas kyllä niin pitkä kommentti että teen kunhan ehdin ihan vaikka oman jutun aiheesta :)

  VastaaPoista
 10. Ei monogram canvas ole "nahkapintainen". Eikö sen nyt jo pitäisi käydä ilmi canvas nimestä tai viimeistään kun ottaa laukun käteensä. Kangasta ja muoviahan nuo on. Tykkään kyllä itsekkin vuittonin damier canvaslaukuista ja edellinen monogrammilompakko palveli jo 9vuotta, kunnes varastettiin :(

  VastaaPoista
 11. EU-alueelta poistuva saa -23% tuotteen hinnasta pois.

  Pätee ulkomaalaisiin turisteihin. Suomenkansalaiset eivät tuota veroetua saa helsinki-vantaan kentällä, koska se tuote on vietävä pois suomesta, että sen edun saa.

  VastaaPoista