tiistai 1. marraskuuta 2011

Kuivaharja

Kuivaharjaus on yksi tapa taistella "pieniä iän tuomia muutoksia" vastaan... Minun arsenaalini tällä saralla on viisi erityyppistä harjaa joista tällähetkellä yksikään ei ole aivan täydellinen.
Vasemmalla puurunkoinen luonnonharjas, ostopaikka Katriina kauppa. Sopivan karkea mutta suht pieneen käteeni tuo kangaslenkki on hieman liian löysä. Tuo puuosa myös tuntuu käteen koppuralta ja kolahtelee kyynärpäihin kun oikein rivakasti käy taistoon selluliittiä vastaa.
Toinen vasemmalta muovirunkoinen ja mielestäni muovia ovat myös nuo harjakset. Löytyi saunan lauteiden alta kun ostimme tämän kodin vuonna -97. Tämä on mieheni selkäharja, itse en tästä tykkää.
Kolmas pitkä lärpykkä on myös selkäharja. Syntymäpäivälahja rakkaalta ystävältäni Tarjalta. On ihan tosi karkea mutta kyllä keski-ikäisen naisen monessa sopassa karaistunut selkänahka tämänkin kyydin kestää.
Neljäs vasemmalta virkattu nyppyharja puuvillalankaa. Joku lahja joltakulta siskoistani.(Sori nyt siskot, en enää muista). Ei tehoja
Ja oikealla rakas vanha ystäväni, Body-Shop harja. Ostettu tosiaan joskus viime vuosituhannen puolella. Harjakset olivat alkujaan ehkä parisenttisiä, nyt jäljellä tuollainen "päivän sänki". Tämä vain istuu käteen aivan täydellisesti, harjakset just sopivan karkeita... me vain yksinkertaisesti olemme toisillemme luotuja.
Vuosia olen vilkaissut kaikki kosmetiikkaosastot aina ohikulkiessani jos löytyisi tämän kaksoissiskoa mutta en ole löytänyt. Body-Shopistakin tätä metsästin jo vuosia sitten mutta mallia ei enää ole ollut. Jos joku siellä lukijoista nyt osaa vinkata mistä tällaisen tai edes aikalailla samanlaisen kuivaharjan löytäisin niin lupaan päästää tämän jo paljon kokeneen harjani päiviltä.

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä jotain loistavaa! Sulla on mahtava asenne ja kielikuvat pistää kikattelemaan vähän skeptisemmänkin lukijan.. Ihanaa vaihtelua nuorten "fashionistojen" kirjosta. You go girl!

  VastaaPoista
 2. Heipähei rakkahin isosisko!

  Ja onnittelut hienon blogin johdosta! Tuo virkattu tumppu/lumppu näytttää hieman siltä, että olisi minun hyppysistäni lähtöisin. Harmi ettei se tehoa, tehdään seuraava vähän järeämmästä langasta.

  T:Susanna (joka yrittää jossain vaiheessa kyllä kirjautua ihan lukijaksikin, kunhan tässä ehtii)

  VastaaPoista
 3. Hei vaan, myyn kuivaharjaa huuto.netissä, jos olet mahdollisesti kiinnostunut.

  VastaaPoista
 4. http://www.huuto.net/kohteet/kuivaharja/210725138

  VastaaPoista