keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Bare Minerals käyttäjäkokemuksia

Nyt asiaa otsikon meikkituotteista koskapa oma meikkipuuterini on taas finito ja etupäässä sinne leukaperien maksaläiskien päälle sudittu...

Minulle BM-meikkipohjista on sopinut parhaiten sävy bareMinerals SPF15 Original Foundation 8g Light
(Tyttäreni Veera taitaa pääasiassa käyttää sävyä Fairly light ja hyvin vaaleaihoinen Lempi sävyä Fair.)
Juuri äsken taas laitoinkin tilauksen tuosta omasta sävystäni http://www.feelunique.com/ nettikauppaan.

Aikoinani kun etsiskelin edullisinta ostopaikkaa B.M. tuotteille niin tuo em. oli senhetken edullisin B.M starttipaketin tarjoaja. (Jos jollakulla lukijoista on päivitettyä tietoa aiheesta niin vinkkejä otetaan vastaan :)

Noin vuosi sitten tilasin kokeiluun ensimmäisen http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-id-Get-Started-Kit-Complexion-Light starttipaketin. Hinta on nyt mielestäni hiukan noussut mutta itse olen rekisteröitynyt  "BM-faniksi" ja sitä kautta saan -10% alennusta kaikista BM-tilauksistani. Tällä hetkellä tuo starttipaketti ilman alennusta kotiintoimitettuna viilaa korttia hiukan alle 50€ verran. Myöhemmin tilasin omat paketit myös tyttärilleni sekä kokeilupaketteja myös silmä-huuli-poskipuna-meikeistä.

(Jossain sähköposteissani on mielestäni alennuskoodi jolla uusi tilaaja saa myös sen -10% tai -15% alennusta. Minä saan koodin jakamisesta -5€ ostokupongin nettikauppaan. Jos joku koodin haluaa niin yritän etsiä sen tuolta vanhoista posteista.)

Ja kokemuksia: B.M oli ensimmäinen kokeilemani mineraalimeikkipuuteri. Kanebo (nykyinen Sensai) taisi olla jos nyt ei ihan ensimmäinen niin yksi ensimmäisiä meikkipuutereiden lanseeraajia ja Kaneboa / Sensaita olenkin vuosien varrella sutinut yhden jo toisenkin purkin. En tiedä onko iho vanhemmiten ohentunut tai sitten tuo hieno pintaryppyverkosto (Kutsutaan niitä hienoiksi niin kuulostavatkin ihan elitistisiltä...) tekee sen että Sensai-meikkipuuteri tuntuu nykyisin liian peittävältä tai kuivakalta ihollani.

Myös sen kymmenen merkin meikkivoiteita olen vaihtelevalla menestyksellä kokeillut pitkän urani :D aikana mutta jotenkin aina tuntunut omimmalta ja nopeimmalta levittää puuteripohjainen meikki.

B.M. meikkipuuteri on minulla toiminut nyt ainakin niin hyvin että taas (ainakin paremman puutteessa) tilaan yhden putelin. Tuotetta voi sutia ohuen kerroksen päivämeikiksi mutta levittyy ja peittää hyvin vaikka useammankin kerroksen tarpeentullen lisäisi. Tuote on iholla "kuulakasta" eikä kiristä iholla kuten jokunen muu testaamani meikkipuuteri. Ja suuri plussa myös siitä ettei jätä rajoja kaulalle.
Itse haluan hyvin huomaamattoman meikin ja siihen tarkoitukseen sopii hyvin. Olen sutinut tätä B.M. mineraalimeikkipuuteria rantalomilla ihan auringonottoonkin eikä ohuesti levitettynä päivänvalossakaan erotu iholla "pakkelikerroksena".
Kuluneen vuoden aikana olen kokeillut mineraalimeikkejä ainakin Elisabeth Ardenilta ja Isadoralta mutta johtopaikkaa pitää toistaiseksi edelleen Bare Minerals.

Starttipaketin mukana tulevat sudit tuntuvat aluksi hyviltä mutta olen huomannut käytössä että aika nopeasti "kovettuvat" ja pistelevät ihoa. Vaativat mielestäni erityisen usein ja säännöllistä pesua hoitavalla tuotteella. (Minulla käytössä Marseille-saippua mutta onko jollain kenties parempaa tietoa aiheesta?)
Myös tuosta karvojen irtoilusta olen kuullut valituksia B.M sutien kohdalla mutta omani ovat kyllä ihan kohtuudella hyvänä pysyneet tuosta ahkerasta pesusta huolimatta.

Olen hyvin  laiska silmien meikkaaja mutta pari huomiota B.M luomiväreistä:
Mielestäni hieman hankalia käytössä ovat nuo pienet B.M luomivärijauhopurkit. B.M Eye shaping luomivärisuti oli kuitenkin toisaalta käyttökelpoinen tuttavuus. Paksulla pyöreäpäisellä viistoonleikatulla pensselillä saa tosi nopsaan yläluomelle yhden värin varjostuksen joka minulle riittää oikein hyvin sinne maidonhakureissulle :)

Tässä linkki silmämeikkipakettiin jonka myös tilasin aikoinaan.
http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-Get-Started-Eyes-Cheeks-Lips-Fair-to-Light

Mukana oli huulia turvottava kiilto. Tuotteessa raikas tuoksu ja maku sekä kiva väri. Käytinkin sen loppuun alta aikayksikön...Tässä yhden B.M paketin mukana tulleessa rasiassa nyt sekä minun että tytärteni B.M tuotteet. Myös B.M sudit pidämme erillään muista meikkisudeista.
Jonkun starttipaketin mukana tuli tuo BareMinerals Natural Lipcolor sävy Truffle huulipuna. Minä en tuotteesta pitänyt, tuoksu jotenkin tunkkainen ja koostumus kuivakka. Veera tästä taas kovin tykkää ja onkin ottanut omakseen.


Ja systeemi: Minulla tuo kullanvärinen, Lempillä teipillä merkattu ja Veeralla ei teipillä merkattu suti :)
Pienempää sivellistä käytän poskipunan levitykseen ja kaikkein pienintä silmänalusille sunmuille "elämänmerkeille".


Bare Escentuals luomivärejä (ja tuon em. huulipunan sävy).
Tässä myös tuo Eye Shaping suti joka kyllä käytössä on kätevä ja nopea yhden värin varjostuksen levittämiseen.

Ja tässä vielä linkkiä tyttäreni Veeran jo useampaankin BareEscentuals / BareMinerals postaukseen. Jos kiinostuit aiheesta niin näissä vielä enemmän tietoa / käyttäjäkokemuksia.

http://veeramerenhelmi.blogspot.com/search/label/Bareminerals

1 kommentti:

  1. Sutivinkki. Everyday Mineralsin sudit ovat todella pehmeitä ja laadukkaita mineraalimeikkisuteja. Tosi edullisia kaiken lisäksi.

    Minä käytän Everyday Mineralsin meikkejä, joista voi käydä blogissani lukemassa. Siellä olen kertonut myös miten EM:ltä voi tilata. En ole kokeillut noita Bare Mineralseja, mutta olen kuullut paljon hyvää!

    VastaaPoista