keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Viisi metriä Tampellan Metsovaaraa

Otsikossa onkin ehkä paras "päivän löytöni".
Eli mukava kaupunkipäivä takana ja tässä kuvattuna osa päivän saaliista :)Tampella Marjatta Metsovaara kangasta viiden metrin uusi pakkapätkä. Kuosin nimeä ei hulpiossa mainita, jos joku lukijoista sen sattuu tietämään niin kertoisitko :)
Nämä vanhat Tampellan, Marimekon ja muutkin vanhat kotimaiset puuvillakankaat ovat yksi heikkouteni ja siinä mielessä keräilykohde että jos vain niihin kierrätyksessä kilohinnalla tai muuten pilkkahintaan törmään niin pakko ne on ostaa pois...

Paikkaa tällekään kuosille täällä kotona en nyt heti hahmota mutta ehkäpä tytöt näistä joskus innostuvat kun muuttavat omilleen... Että ainakin verhoja saavat matkaan :D

Reebok kengät. Näissä sopivasti tuota kantakorkeuttakin ja otankin kokeeksi kuntosalikäyttöön.
Ja muutama vaatelöytökin: Marc Aurel paitis, Boss perus teeppari ja pyykkiin jo ehtivät mennä ainakin Benetton pitkä tunika ja pari silkkipaitista.
Veera ja Lempi esitelköön itse omat tuliaisensa...

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköiset noi kengät! Ja ihana toi Tampellan metsovaara kangas :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä löytö! Mä arvostan suomalaista vanhaa tekstiilituotantoa, nuo puuvillakankaat on ihan eri tuntuisiakin kuin nykypäivän ohuet puuvillakankaat. Ja tosi hyvin säilyneet värit!

  VastaaPoista
 3. Hei Hanilo :) Jeps, hyvä löytö sen puolesta että harvoin enää löytää ihan uutta näinkin pitkää pätkää vanhaa Tampellaa. Metsovaaran kankaat muutenkin yksi halutuimpia. Menee talteen alakerran "aarrearkkuihin" :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Metsovaaran kangas on Pasianssi ja vuodelta 1969, ehkä tiedon jo jostain muualta olet löytänytkin, mutta kyllä on hieno löytö että pakko kommentoida!!

  Terkuin Kirsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja iso kiitos tiedosta :)
   Olipa yllättävän vanha kuosi. Olen tehnyt sitten paremman löydön kuin arvasinkaan. Kangas on tosiaankin ihan pakkatavaraa. Ei kai tätä henno pätkäistä ikinä...
   Kukaan ei muuten ole vielä aiemmin kertonut kankaan nimeä tai valmistusvuotta. Tosi iso kiitos sinulle :)

   Poista