keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Jäätyneet ruusut ja Friitalan nahkahameita

Kiva kaupunkipäivä takana ja Veeralta myös terveiset kaikille Helsingistä jossa nauttii ansaittuja vapaapäiviään :)
Tässä pikaisesti kuvat päivän tunnelmista ja kirpparikierros "saaliista" :D


Aamu ja syksyn ensimmäinen pakkanen käynyt meidän tontilla. Jäätyneet tammenlehdet, ruusut ja orvokit







Hakkutien kierrätyskeskus




Wolford vuorattu neulehame kilotekstiileistä ja musta & ruskea Friitala nahkahame 3.50€





Kahdet kengät joita en voinut vastustaa vaikka en tiedä tuleeko käytettyä :)
Pertti Palmroth pitkävartiset ylipolven mokkasaappaat 2€ ja Marta Jonsson avokkaat 1€.
Palmroth saappaita en oikein saanut kuvattua mutta oikeasti ovat uudenveroiset. Nuo naarmuisilta näyttävät metalliset yksityiskohdatkin ovat luonnossa ihan uusia






Lisäksi mukaan tarttui silkkihuivi, parit Vero Moda perus trikooleggarit kotikäyttöön ja Pieces Mustat tregginsit... Että siinäpä taas miettimistä mihin kaappiin mahtuvat...



Ja nämä vielä unohtuivat autoon. Neljä Iittala Tsaikka glögilasia teräspidikkeellä. Minulla on näitä entuudestaan kullan- ja teräksen värisinä. Tämä sävy ollut viime vuosina enempi käytössä ja nyt sainkin kokoelmaan kaivattua lisäystä. SPR-kirppis 6€/kpl

4 kommenttia:

 1. Moiks!

  Voisitkos (vai oletko jo kirjoittanut?) joskus tehdä jonkun listan noista Jkl:n kirppareista? Kaupunki on toinen kotipaikkakuntani ja tykkään myös kierrellä kirppiksillä. Ei vaan tule lähdettyä, kun ei oikein tiedä, mihin kannattaisi suunnata.

  Ja loppuun vielä kehut: Kiitokset elämänmyönteisestä ja hauskasta aikuisennaisen blogista :)!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Heiks Anonyymi :D
  Nuo minun vakkarimestat (niinpä, nykyisin ne eivät enää ole baareja...) on jutuissa mainittu. Jyväskylän kierrätyskeskukset ovat Seppälänkankaalla Hakkutiellä ja Kankitiellä. SPR-kirppikset Kirrissä ja toinen Ahjokadulla.
  Pöytävuokrakirppiksiä lienee vaikka kuinka monta. Ystäväni on käynyt jossain Minimanin kulmilla ja kehui hyväksi. Niistä en osaa oikein mitään sanoa kun niissä en oikein hahmota tarjontaa... Paljon helpompi jotenkin penkoa näitä lahjoituskirppiksiä koska siellä tuotteet on kuitenkin jotenkuten lajiteltu esille. Eli yksi rekki on aina jotain täsmätuotetta ja siitä helpompi nopealla silmäyksellä löytää omat värit.
  Kierrätyksissä on myös tosiaan se pointti että kilotekstiileistä saattaa löytyä oikeasti arvokkaita tuotteita ja samaan 4€/kg kilohintaan. Pöytäkirppiksilläkin on toki ja varmasti paljon enempikin loistotuotteita mutta hintakin yleensä sitten asetettu brändin mukaan.
  Jos jollakulla lukijoista on käyttäjäkokemusta pöytävuokrakirppiksistä Jyväskylän seudulla niin laittaakaa ihmeessä vinkkiä :)

  VastaaPoista
 4. Ja hei Anonyymi :D
  Niinpä, jonkun poisheittämä on toiselle just se ihana :D

  VastaaPoista