maanantai 28. marraskuuta 2011

Huuto.net löytöjä

Tämä laatikollinen on tuossa makkarissa odotellut purkamista jo jokusen viikon. Huutiksesta selailen aina välillä kosmetiikkaosaston ja muutaman tällaisen oikein ihanan paketin olen silloin tällöin löytänytkin.

Myyjänä tälle paketille oli kosmetologi joka jäi äitiyslomalle ja lopetti liikkeen toviksi.

Tämänkertaisessa setissä minua kiinnostavat eniten Bernard Cassierin ampullit ja Anti-Age Time Interceptor kasvohoidot. Olen aiemminkin käyttänyt Bernard Cassiere tuotteita ja ollut ihan tyytyväinen.

Ampullit ja kasvohoidot ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja mutta kokemuksesta tiedän että nämä peruskasvohoitopaketit ovat ihan kotonakin ystävän avustuksella tehtävissä... Kun mukana on käyttöohjeet, hoidon tekijänä ihana tyttäreni Veera ja tarvittaessa konsultaatioapuna kosmetologiystäväni niin edullinen "saunan jälkeen" peruskasvohoito onnistuu kyllä ihan amatööripohjaltakin :D

Tietysti itsekin nautin välillä ihan oikean kosmetologin tekemistä hoidoista ja hemmotteluhetkistä mutta näiden kotihoitojen hinnaksi kun ei tule nytkään kuin muutama euro, niin hyvällä omallatunnolla voi sitten ihoa tehohoitaa vaikka kerran viikossa.

Samaan pakettiin ostin mukaan ison kasan kaikenmaailman pientä voidepurnukkaa ja hilua. Tyttöjä talo täynnä joten kaikelle löytyy käyttäjä, jos ei meiltä niin kaveripiiristä.
Tästäkin paketista annoin jo yhden Time Interceptor voiteen siskolleni ja toisen äidilleni testattavaksi.  Tytötkin ovat ottaneet käyttöön osan meikeistä mutta vielä nämä laatikossa.Laatikollinen vaikka sun mitä... Ihana saada tällainen postista :) Siis olivat kyllä ihan kauniisti ja huolellisesti pakatut, olemme tästä vaan jo osan tuotteita penkoneet käyttöön :)


Hoitopaketti jossa mukana kaikki Time Interceptor erikoishoitoon käytettävät tuotteet ja selkeät käyttöohjeetBernard Cassiere Time Interceptor hoidon hinta kosmetologiliikkeissä on noin 70-80€. Tästä paketista käytetty yksi hoito ja 11 vielä jäljellä. Ovat käyttökuntoisia vielä reilustikin ainakin vuoden. (Hankittu tukusta noin vuosi sitten.)


Erilaisia ampulleja 100 kpl. Näitä olen jo käyttänytkin saunan jäkeen tehohoitoina ja tuntuvat todella tehokkailta. Iho on seuraavana päivänä selvästi napakampi. Time Interceptor päivävoide on ihan hyvä, imeytyy nopeasti vaikka onkin aika tuhdin oloista hieman rasvoittuvaan ihooni.


Sekalaista settiä tuonne pukuhuoneen hemmottelulaatikkoon. Lumene Spa-tuotteista olen aina tykännyt, tuoksu on ihanan raikas, Ella Bache on uusi tuttavuus, menee testaukseen ja kiinnostavia ovat myös tuo Colose Liposome-Gel ja Avon Anew seerumi ja line-filler. Ystävien kanssa vietämme usein sauna-iltoja ja näitä on sitten kiva yhdessä kokeilla :)


Ja lisää sekalaista settiä...


Luomivärejä, huulipunia, meikkikyniä... Veera on jo osan paketin sisällöstä vienytkin omaan käyttöön, ainakin Avon meikkikyniä kehui loistaviksi.


Koko paketti postikuluineen oli alle parisataa ja sen olisivat käytännössä maksaneet ovh:lla kaupassa nuo muutama Cassieren voidepurkki. Eli ihanat kasvohoidot, seerumiampullit, meikit ja sunmuu pikkusälä tulivat sitten käytännössä ihan kaupanpäälle. Laitan vaikka postauksen T.I-hoidosta kunhan tässä joku ilta Veeran kanssa sen saamme testailtua.
Huutiksesta tosiaan kannattaa joskus vilkaista tarjontaa. Oma vinkkini on klikata "hinta nyt" valikosta "hinta" kalliimmasta lähtien niin jäävät sitten pois kaikki yksittäiset nippelit jos ei jaksa kaikkia tuhansia kohteita selailla.

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä kiehtovilta ostoksilta! Olen myös joskus huutanut kosmetiikkaa Huuto.netistä ja ihan kelpo tavaraa on ollut.

  Kiitos kivasta kirpparikommentista ja mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Minna :)
  Jokusen paketin uutta kosmetiikkaa olen huutiksesta ostellut ja aivan loistavia löytöjä olen tehnytkin.
  Välillä on monta kuukauttakin ettei mitään kiinnostavaa ilmaannu mutta väliinsä löytyy ihan huippujuttuja. Tietysti aina sitten jännitys päällä että sattuuko joku muukin saman paketin bongaamaan vai selviääkö ihan vaan kertakorotuksella :D
  Minulla taktiikkana onkin aina laittaa kiinnostavat kohteet "kirjanmerkkeihin" ja huutaa vasta viime minuuteilla...

  VastaaPoista