sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Muumimukit tiskivuoren madaltajina

Ja tässä yksi lapsiperheen "arki helpommaksi vinkki" hyväksikäyttäen melkeinpä joka taloudesta löytyvät muumimukit :)
Meillä on tuossa tiskipöydän kulmalla yksi Sarpanevan monikäyttö teräslautasista. Siihen menee just sopivasti viisi mukia. Minulla tietysti Muumimamma muki, isillä Muumipappa, Veeralla nykyisin tuo Rakkaus-muki, Lempin valinta Haisuli-muki ja pienimmällä siskolla tietysti Pikku-Myy :)

Jokainen meillä useamman kerran päivässä juo teetä ja isi kahvia, (tietysti myös vettä ja joskus kuumaa mehua / kaakaota). Ei joka päiväkään tarvi näitä "pöytämukeja" pestä koneessa. Yleensä aina kun tiskikonetta lastaan ja jos sattuu jäämään muutaman mukin paikka vapaaksi niin pyöräytän sitten nämä käyttömukit siinä samalla.
Tyttöjen yökylä-kaveritkin saavat valita oman nimikkomukin kaapista ja sillä sitten pärjäävät sen päivän-pari.
Itse en jostain syystä pysty mukista juomaan vettä... Minulla tuolla teekannualustalla lisäksi oma vesilasi :DJa sunnuntaipäivän menu taas miettimättä... Jääkaapissa ainakin iso pussi Lidl tarjouspaprikoita ja jo hiukan pehmenneitä tomaatteja, terassilla vielä laatikollinen mummolan omenoita... Eli niitä sitten tänään pitäisi syödä pois :) Ja hei Alex ja Anette, tulkaahan illalla syömään sieltä remonttinne keskeltä :D

1 kommentti:

  1. Kätevä idea kieltämättä! Pitää minunkin varmaan ottaa tuo niksi käyttöön heti, kun saan vihdoin ja viimein omat astiani edellisestä asunnosta uuteen asuntoon. :)

    Sinulla on muuten niin ihastuttava blogi, että taidankin samantien ryhtyä lukijaksesi!

    VastaaPoista