sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hel Looks so good

Viikon blogivinkki: Hel Looks
Hel Looks on ihan ensimmäinen blogi jota aloin aktiivisesti seurata. Nyt jo vuosia olenkin sitten ollut tämän inspiroivan sivuston uskollinen fani ja lukija. Jos et vielä ole sivustoa löytänyt, niin suosittelen nyt mitä lämpimimmin tutustumaan.


Blogi esittelee kuvan ja lyhyen vaatetukseen liittyvän henkilökuvatekstin kautta persoonallisia pukeutujia. Kuvia ei ole lavastettu vaan niissä esiintyvät henkilöt on kuvattu kaduillla tai muilla julkisilla paikoilla Helsingissä, juuri sellaisina kuin he sattuvat siinä hetkessä olemaan. Blogia ylläpitävät toimittaja Liisa Jokinen ja suunnittelujohtaja Sampo Karjalainen. He myös valokuvaavat itse kaikki blogissa esiintyvät henkilöt. Kuvista tulee ilmi blogin tekijöiden arvostus ja kunnioitus kierrätettyä-kotitekoista-lainattua-tuunattua-persoonallista-uskaliasta-kantaaottavaa-tyyliä kohtaan. 


Hel Looks kuvissa esiintyviä persoonia kunnioituksen sekaisella ihmetyksellä katsoessani tunnustan ja tiedostan olevani yksi aika nynny tavispukeutuja. Tähän saakka olen käynyt Hel Looks-sivustoilla vain ihastelemassa miten muut osaavat ja uskaltavat... Nyt ensimmäistä kertaa selasin sivuston kuvia etsien konkreettisia inspiraatiokuvia itsäni ja omaa tyyliäni ajatellen. Tutkailenkin vaatevarastoni ja katson saisinko kasaan jotain vastaavaa kuin mitä on keksinyt yhdistellä:


Laura


tai Piatai Leena


tai Yiying


tai Petrina


tai Sari


tai Ira


tai Anna


tai Ella


Ja vielä, voisinpa sanoa kuin Sirkka: When other people go shopping, I visit my wardrobe. My wardrobe has taken form in 30 years. I don't need to shop anymore. I'm a natural-born aesthete and I like to play with clothes.
Kuvat on lainattu Hel Looks-sivustolta kuvaajan luvalla.
Lisää faktatietoa blogin historiasta ja sen tekijöistä TÄÄLTÄ.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Käväsin heti katsomassa tuon sivuston!

   Poista
  2. Eikö vaan olekin aika ihana blogi :) Kuvat ovat tosi hyviä ja lyhyt esittelyteksti kertoo hiukan asujen taustoja ja ihmisestä itsestään. Tykkään :)

   Poista
 2. Samoin, olipas veikeitä asuja.
  Terveisin tavis t-paidassa ja verkkareissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pauska :) Käynhän itsekin välillä Helsingissä mutta taidan liikkua ihan väärillä nurkilla tai väärään aikaan kun näin upeita tyyppejä ei tule vastaan...
   Itsekin olen ihan toivottoman laiska ja tavis pukeutuja. Kyllä näissä kuvissa kuitenkin on sellaista energiaa ja iloa että ihan oikeasti niitä pitäisi poimia vinkkejä ja lisätä hiukan positiivista hulluutta ja persoonaa omaankin ulkoasuun :D

   Poista
 3. Kiva nähdä hieman persoonallisempaa pukeutumista!
  Pitääpä ajan kanssa käydä kurkkaamassa....

  VastaaPoista
 4. Blogissani on haaste kysymysten muodossa sinulle :)

  VastaaPoista