perjantai 25. toukokuuta 2012

Pelargonioita ja siemenpusseja

Pikavinkki Äänekosken Cittarin vaikutuspiirissä asuville: Tänään tarjouksessa hyvälaatuisia kaikenvärisiä pelargonioita 2€/kpl. Itse ostan aina kirkkaansinisiin ruukkuihini punaisia, mutta myynnissä oli myös esim. suloisia vaaleanpunaisia pelargonioita.

Ja vielä parempi vinkki: Kaikki laadukkaat Hortus siemenpussit, 5 kpl siemenpusseja yht 1€. Valikoima ainakin aamupäivästä oli vielä tosi hyvä, kymmeniä erilaisia kesäkukkien ja vihannesten siemeniä. Joukossa on eksoottisempiakin lajikkeita. Myös normihinnan siemen-nauhat, ovh 2.20€, kuuluvat tuohon tarjoukseen. Itävyysaikaa on suuressa osassa siemenpusseja jopa 2015 saakka joten hyvä diili :)


70 siemenpussia, ovh. hinta normipusseilla oli 0.90€/kpl ja siemen-nauhoilla 2.20€/kpl. Maksoivat yht.14€. Näistä riittää moneksi vuodeksi.


Löytyi muutama uusi tuttavuuskin: esim. Malabarinsitrusheinä. Mielenkiintoiselta kuulostaa myös tuo Itämainen salaattisekoitus.


Ja ihania punaisia pelargonioita. Olen kokeillut vaikka minkämaan kukkaa näihin sinisiin ruukkuihin. Tämä punaisen kukan ja sinisen ruukun yhdistelmä tuo "välimerellisen tuulahduksen" tänne perisuomalaisen pienen teollisuuskaupungin kaava-alueen takaterassille :) Vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat vien huomenna tuliaisiksi äidille.
Tänään on hyvä päivä. Ystäväni palasi Turkin Alanyan asunnoltaan ja kävimmekin jo teekupposella. Loppupäivän vieraaksi saan toisen hyvän ystävän. Sopivasti jäähtynyt Fresita jo tuolla odotteleekin rouvia terassille ilta-aurinkoon :) Mukavaa perjantai-iltaa teille lukijoillekin :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä.Meidänkin Cittarista löytyi pelakuut 2€ kpl. Siemenpussit oli 90 centtiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kaikki siemenetkin jo mätkäisty reiluun aleen. Ostin sitten kerralla varastoa muutamaksi vuodeksi :) Itävysaikaa oli suurimmassa osassa 2015 saakka joten satuin kyllä sopivasti paikalle.

   Poista
 2. Samat tarjoukset oli turkusessakin :) pari pussia tarttui ja innolla kaikki istutinkin jo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari pussia? Miten niin pari pussia, jos viisi sai eurolla :) Et sitten yhtään jemmoja keräillyt... Minä vielä tuon jutun jälkeen kaahasin takaisin Cittariin ja rohmusin 30 pussia lisää :D

   Poista
 3. Näyttää siltä että munkin pitää cittarissa pyörähtää... Jos vaikka meilläkin olis sama pelargoniatarjous?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä kukat olivat tosi isoja ja laadukkaita. Esim. Agrimarket vieressä kauppasi pienempiä pelakuu-reppanoita olikohan 3.60€ hintaan. Hyvä löytö kyllä sattui kohdalle ihan pakollisen maitokauppareissun kaupanpäällisiksi. Vitsi olen iloinen noista siemenistäkin :)

   Poista