sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Herkku voi olla hyvääkin


Normi-ihmisen on ihan turha aloittaa tai yrittää ylläpitää totaalista herkkulakkoa. Niihin hetkiin, kun vaan on pakko saada "jotain hyvää",  yksi pelastus on tämä hyvä "hyvä" - Puhdistamon suklaasmoothiejauhe.

Yhdestä paketista löytyy aika monta hyvää: Luomuna raakakaakaojauhe ja paahdettu kaakaojauhe (10% raakapainosta antioksidantteja, runsaasti mm magnesiumia, kromia, sinkkiä ja rikkiä), luomupsyllium (paras kuitulähde), luomu-carobjauhe (antioksidantti, E-vitamiinilähde), luomu-riisiproteiini (proteiini ja palautumista edistävät rasvat), MCT-jauhe (nopeasti imeytyviä keskipitkiä kookosrasvahappoja jotka eivät varastoidu elimistöön), maca (piristää), toco (E-vitamiini) ja aito Celtic-suola.

Puhdistamon suklaasmoothiejauhe valmistetaan Suomessa.

Jauheesta valmistuu suklainen smoothie parissa minuutissa - vaikka mainoskatkolla. Nesteeksi käy periaatteessa mikä tahansa. Itse käytän maitotuotteet mieluummin hapatettuna, joten tämän suklaasmoothien pohjaksi käytän useimmiten kauramaitoa (löytyy kohtuuhintaisena ja luomulaatuisena marketeista). Rakennetta ja makeutta antaa banaani (sitäkin saa luomulaatuisena lähes normibanaanin hinnalla). Itse en tarvitse yhtään lisämakeutta, mutta halutessaan sekaan voi ripauttaa hiukan intiaanisokeria tai hunajaa.

Puhdistamon suklaasmoothie valmistuu sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Itse pyöräytän suklaaherkun tehosekoittimella - silloin mukaan voi heittää jokusen jääkuution joilla smoothie viilentyy jäätelökylmäksi. Jos lisäät jäitä, voit vähentää hiukan ohjeessa olevaa nesteen määrää.

Puhdistamo jälleenmyyjät
puhdistamon suklaa smoothie / suklaasmoothie terveellinen / puhdistamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti