maanantai 2. kesäkuuta 2014

Saanko tulla tutustumaan

Minä - tai siis tyttäret tekivät minullekin Instagram -tilin jokunen viikko sitten. Olen tietty teinilauman äitinä kuullut aiheesta, mutta aina sivuuttanut sen jokin tason "nuorisojuttuna".
Kun sitten selailin instasivuja jonkin päivän, yllättyneenä huomasin, että pikatahtiin päivittyviä kuvia onkin hauska katsella joutohetkinä. Instagramista löysin puutarhaharrastajia Japanista ja ihania keväisiä kasvimaakuvia ympäri Suomen, kirppislöytöjä, sääkuulumisia, lomakuvia, tunnelmia, ajatuksia...

Instagramin kautta on ollut ilo päästä tutustumaan jo muutamiin teihin blogin lukijoihinkin kuvien kautta. Ja löysin minä sieltä mm. Nanna Suden, joka on yksi suosikkitaiteilijoistani.
Sain koukutettua siskonkin mukaan instailemaan - nyt kirppislöydöt ilmaantuvat ihailtaviksi hetkessä :)

Jos sinulla on instagram-tili, niin laitatko linkkiä kommenttiboksiin tai suoraan eilistapaistoa instagram-tunnukselleni, jotta pääsen liittymään seuraajaksi.
Jos sinulla ei vielä ole instatiliä, lataa ihmeessä tunnus - pyydä tarvittaessa nuorisolta ohjeita ja käyttövinkkejä - niin minäkin tein :)

Instakuvia viikonlopun juhlistaJa juuri nyt täällä kotona: porkkanajuustokeitto viittä vaille valmiiina. Ensin syödään ja sitten lähdetään keräämään lasten kanssa loppupäiväksi nokkosia.

15 kommenttia:

 1. Mulla on instagram, jota oletkin alkanut jo aiemmin seuraamaan :) olin sillain "mitämitämitä, sää oo alkanu seurata mua?!" :D sun blogi on kyllä tosi kiva ja hyödyllinen, harvemmin vaan tulee kommentoitua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juuli :) Ihania kuvia sinulla Instagramissa.

   Poista
 2. Anneaulikin nimellä löytyy multakin , merkkaankin heti sun :)

  VastaaPoista
 3. Instagram on koukuttava.:) Pitkään ajattelin myös, etten minä sellaista tarvitse, mutta kokeilin kuitenkin, ja nyt siellä tulee roikuttua enemmän kuin blogissa. Instgramissa vain on niin helppoa, kun siellä voi kätevästi piipahtaa aina, kun vähänkin sopivaa taukoa on. Vaikka autossa istuessa tai sohvalla tv:n katselun lomassa. Ja ihanasti sieltä löytää saman henkistä porukkaa, joilla on samat mielenkiinnon kohteet.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana :) Siihen ehtii ladata kuvan vauhdissa - blogijutun kirjoittaminen vaatii jo hetken istunnon :)

   Poista
  2. Totta :) Minäkin nykyään selailen instapäivityksen heti aamulla herätessä ja illalla taas kierros sängynpohjalla... On myös loistavaa ajankulua mainoskatkojen ajaksi :)

   Poista
 4. Minä koukutuin myös hetkessä!

  VastaaPoista
 5. http://www.youtube.com/watch?v=Nn-dD-QKYN4&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 6. Instragram on ihan mahtava! Olen ihan koukussa siihen.

  VastaaPoista
 7. Sielläpä seurailen sinua :) aniskanen on tunnus.

  VastaaPoista