lauantai 6. heinäkuuta 2013

Terassin muodonmuutos

Selailin vanhoja kuvia...
"Ennen oli kaikki niin paljon paremmin..."
No ei todellakaan ollut...
Ennen ja jälkeen kuvat napattu samoilta jalansijoilta- väliä kymmenisen vuotta. Näissä maisemissa hoitelin neljää omaa ja yhtä hoitolastakin. Parhaimmillaan kolmea alle kaksivuotiasta... Olen minä nyt yhden saunasiiderin ilta-auringossa terassilla ansainnut, enkö olekin :)
Lapset ensin, nyt on äidin vuoro :)

Ihanaa kesäistä lauantai-iltaa teille kaikille. Tämä rouva jatkaa nyt saunaan :)

8 kommenttia:

 1. Hauska kuvasarja, erityisesti tuo uima-allas/palju -kuvapari. :D Ja muutos on ollut kyllä hyvään suuntaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saara :)
   Onneksi on jotain dokumenttia jäänyt talteen. Ennen digikamera-aikaa kuvia kun ei tullut otettua siihen malliin kuin nykyään. Ihmettelen kyllä välillä itsekin että miten sitä silloin aikanaan riitti virtaa ja kintaita... Kakrulauma pahimmillaan kaikki jaloissa ja ylimääräisiäkin vielä hoidin siinä sivussa ja missä helkutin välissä vielä jaksoi remonttia vääntää.

   Muistan ja myönnän että yhden kerran pitkän päivän jälkeen väänsin itkua kun katselin ikkunasta tuota viemärityömaata :)

   Saunasiiven remonttikin venyi ja venyi - aina löytyi jotain lisää purettavaa ja kolmen lapsen kanssa meni puoli vuotta ilman saunaa tai edes suihkua! Viikkoa ennen neljännen laskettua aikaa varoitin ukkoa että laitokselta en sitten tänne tule jos ei suihku toimi :D Toimi se sitten.

   Poista
 2. Millainen paljunne kansi on ja mistä ootte sen hommanneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pauska :)
   Palju on Hotspring Summit ja kansi on siihen kuuluva. Kääntömekanismi on kätevä ja kevyt käytössä - aika mahdoton olisi kantta ainakaan yksin liikutella ilman sitä.

   Täytyypä tehdä joku päivä juttu altaasta - käyttökokemuksista - hyvistä ja huonoista - hoitorutiineista tms... Muistelen että kun itse aikanaan etsin aiheesta tietoa niin paljon muuta ei löytynyt kuin jälleenmyyjien sivut.

   Olisi tosi mielenkiintoinen lukea myös faktaa muista allasmerkeistä. Jos linjoilla on jonkun sortin ulkoporealtaiden / kylpytynnyreiden omistajia niin tehkää ihmeessä juttua blogiin tai kirjoitelkaa viestiä (kuvineen) vaikka minulle niin julkaisen jutut mielelläni.

   Poista
 3. Vähän hyvä postaus! :D Rupes ihan naurattamaaan kun kattoi noita kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se nyt naurattaa :D Ei aina ennen naurattanut...

   Poista
 4. Näyttäisi olevan tosi iso työ takana, mutta onpas nyt ihanan vehreää ja viihtyisää teidän terassilla olla, nauttia elosta ja olosta ulkosalla. Ruukkuistutukset etenkin näyttävät tosi ihanilta. Ja toki paljussa vaikkapa hyvän cavan kanssa on varmasti oikein mukava olla ja rentoutua :). Kauniita ja aurinkoisen vihreitä ja voimaannuttavia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä! Tuli ihan kesää ja (tulevia) kylvöjä jo ikävä.. ;)

  -Maatu

  VastaaPoista