tiistai 21. tammikuuta 2014

StyleUp - uusin löytöni blogistaniassa


StyleUp on sivusto, josta löysin montakin inspiroivaa asukuvaa ja uutta kiinnostavaa blogia jo heti ensivierailulla. StyleUp -sivusto kerää (kirjoittajien luvalla) päivittyviä asukuvia blogeista ja kokoaa ne nopeasti ja helposti selattavaksi muoti- ja tyylisivustoksi.

Rekisteröitymisen yhteydessä valitaan omaa tyyliä parhaiten sivuava pukeutumisteema - itse valitsin Conservative Casual -osaston. Sivustolle rekisteröidään myös oma sijainti (Helsinki, Finland).
StyleUp lähettää sen pohjalta sääolosuhteisiin sopivan pukeutumisvinkin viisi kertaa viikossa. Sähköpostiin saapuva asukuva valikoituu valitsemasi pukeutumiskategorian ja aiemmin "tykkäämiesi" asukuvien puitteissa.

StyleUp -sivuston kuvat koostuvat siis bloggareiden asukuvista - ja siksipä sivustoon tykästyinkin. Olen välillä etsiskellyt ulkomaisilta blogilistoilta omaa tyyliä sivuavia blogeja, mutta hankalaa on etsiä "neulaa heinäsuovasta". 
StyleUp -sivustolta on helppo selailla pelkkiä asukuvia - ei tarvitse ohittaa ranskan- tai saksankielisiä kuulumisia eikä selailla Suomen markkina-alueen ulkopuolella olevia alevinkkejä...  

Sivustoon voit rekisteröityä täältä - www.thestyleup.com
Hieno idea mielestäni - jatkuvasti päivittyvä ja nopeasti selailtava kokonaiskuva muodista & tyylistä. Mietittyjä asukokonaisuuksia moneen makuun. Mukana on bloggareita ympäri maailmaa. Jos aihe yhtään kiinnostaa, niin käy ihmeessä tutustumassa.

StyleUp on helppo väylä löytää uusia kiinnostavia muotiblogeja.
Sähköpostiin saapuvat asukuvat voi tallentaa "love" -klikistä StyleUp sivuston "My style" -otsikon alle. Asukuvissa on myös suora linkki blogiin, josta kuva on - voit halutessasi käydä tutkimassa blogia tarkemminkin.

Tässä eilen sähköpostiini saapunut asuvinkki. (Kuva näkyy viestissä kokonaan.)

"Style archive" -osaston alta löydän asukuvat, joista olet tykännyt valitsemassasi tyylikategoriassa.
Alla kuvia "Conservative casual" -kuvapankistani.


styleup blog / styleup blogi / style up blog / style up blogi / style up asukuvia / styleup asut / muotiblogi / aikuisten naisten muotiblogi / aikuisten muoti /

10 kommenttia:

 1. Hauska idea! Itse en muotiblogeja paljon lueskele, pitäisi varmaan :D. Mutta eilen seikkaillessani blogimaailmassa, löysin yhden kerrassaan riemukkaan muotiblogin. Lainatakseni sen yhtä otsikkoa: "Fashion is Trendy, Style is Forever". Niinpä. Käy kurkkaamassa ja riemastu: http://advancedstyle.blogspot.no

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanne :)
   Eikö olekin - jollain on välähtänyt - mainio idea. Blogeja on nykyään niiiiin valtavasti. Tässä systeemissä näkee kertasilmäyksellä kymmeniä erilaisia asuja ja tyylejä. Ja kun oikein helmi ja kiinnostava kuva osuu kohdalle, niin linkistä pääsee tutkimaan bloggarin juttuja tarkemminkin.

   On Advanced style tuttu sivusto minullekin. Upeita juttuja - hiukan liian lennokkaita asuja että suoraan kopsaisin tyyliä, mutta iloista meininkiä ja laadukkaita kuvia :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Todellakin, hyvä idea, täytyypä käydä kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna :)
   Minäkin innostuin kerrasta. En ole vielä ehtinyt kaikkia kuvia selailla, mutta aika monta olen jo klikannut suosikeiksi. Nyt ei tarvi kuin tutkia vaatevarastoja ja ottaa oppia viisaammilta :)

   Poista
 3. Ihan vain yleisenä kommenttina koko sivustoon haluaisin kertoa kuinka iloiseksi tulin taas lukiessani näitä juttuja. Blogisi on kerta kaikkiaan mahtavan hyödyllinen ja järkevä tietolähde, joten suuret kiitokset kaikesta vaivannäöstäsi. Ajatella että kaikki jakamasi viisaus jäisi ilman internetiä vain harvojen ja valittujen tietoon. Nyt kaikki löytyy täältä ja tuottaa paljon iloa monille. Aivan upeaa työtä, Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Eihän tällaiseen kommenttiin osaa edes antaa yhtä hienoa vastausta. Te lukijat olette kyllä ihmeellinen voimavara :)

   Nämä minun jutut ei missään aiheessa ole ollenkaan asiantuntijatasoa. Tykkään kokeilla yhtä sun toista ja monesta tiedän vähän - mistään en kaikkea, tai edes paljon.
   Moni kuitenkin ehkä sitten löytää näistä alkusysäyksen johonkin uuteen. Ja jos oikein jostain kiinnostuu, niin kyllähän lisätietoa sitten maailmasta löytyy ja saa.

   Eikä tämä ole minulle vaivannäköä :D Tämä on mukava harrastus. Ja mukavan siitä tekee juuri ajatusten- ja vinkkien vaihtaminen puolin ja toisin.

   Tämä on ehkä sellainen tavallisen, jalat maassa naisen blogi. Minulta ei mitään suurta taitoa tai luovuutta löydy, mutta intoa senkin edestä...

   Kiitos sinulle vielä kerran. Nyt jatkan siivouspäivää pää pilvissä - jalat pysyköön maassa kuitenkin :)

   Poista
 4. Kiitos, Johanna! Juuri tätä olin vailla! Omat asut tuntuvat pyörivän sitä samaa ja samaa rataa eikä pipon alla hautuvassa päässä synny yhtään uutta ideaa. Vielä - mutta kiitos mainion vinkkisi, ehkä vielä tästä syntyykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita :)
   Älä ole olenkaan vaatimaton - sinä olet yksi Suomen johtavia aikuisten naisten muotibloggareita ja seuraajia siinä aiheessa sinulla on paljon.
   Kirjoitat hienoja juttuja - niissä on asiaa, mutta sydänkin on aina mukana. Tykkään myös asukuvistasi. Olet aito ja tietysti osaat vielä pukeutuakin.

   Kerrohan myöhemmin mitä tykkäsit StyleUp -sivustosta? Minulle se oli ihan täydellinen formaatti - kerrasta näkee mitä tapahtuu missäkin ja sieltä löytää helposti uusia seurattavia blogeja.
   Yllättävän paljon sieltä näyttäisi löytyvän kuvia ja asuvinkkejä löytyy myös meidän hyytäviin oloihin :)

   Poista
 5. Tällaisesta en ollut kuullutkaan... Tosi hyvä, kun vinkkasit. Pitääkin tutustua, sen verran mielenkiintoiselta vaikutti:)
  http://satutalo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)
   Tykkäsin kyllä ideasta. Ei millään riitä aika ja mielenkiinto itse etsiä niin kattavaa muoti- ja tyyliblogien kokoelmaa kuin mitä StyleUp -sivustolta löytää hetkessä.
   Löysin ilokseni paljon myös aikuisille sopivia sivustoja.

   Poista