lauantai 25. tammikuuta 2014

Kannat kattoon... eiku keittoon

Eilisessä kaalilaatikkoreseptissä muistutin säästämään kaalinkannat. Kerää jääkaappiin talteen muutama kaalin- tai kukkakaalinkanta, lehtikaalinruoti, parsakaalinvarsi, nuupahtanut purjonvarsi...
Kasassa on herkullisen ja kuiturikkaan sosekeiton ainekset.







TÄSSÄ linkkiä jo aimmmin julkaistuun helppoon ja hyvään kaali-kookos-sosekeittoon. Kovat varsipalat eivät käy siltään ihan kaikkiin ruokiin. Jääkaappiin kannattaakin varata jemmakippo - muutamassa päivässä siihen kertyy "viherkompostia" yhden keiton tarpeiksi :)

Vaikka luulin olevani jo aika tarkka kierrättäjä ja elintarvikkeiden hyödyntäjä, niin muutama päivä sitten hoksasin taas uuden pikku vinkin. Siitä kiitos erään kommentin - kerron lisää huomenna :)


hyödynnä kaalinkantapalat / miten käyttää kaalinkanta / parsakaalin kantapalat ruuanlaitto /

2 kommenttia:

  1. Käyhän kurkkaamassa blogiani! ;)

    VastaaPoista
  2. Tuttu juttu tuo saattohoitosoppa, mutta että itäneiden, pehmenneiden ja muutenkin kyseenalaisten lisäksi kannatkin mene. Täytyy kokeilla!

    VastaaPoista