lauantai 11. tammikuuta 2014

Jihuu! Mahtavaaaa!!


Mikä? Onko sillä niin väliä - pääasia on asenne :)
Keittiön silppulaatikkoon pääsevät kaikki minua puhuttelevat sarjakuvapätkät, ruokavinkit, terveysuutiset, runot, levy- ja kirjasuositukset, artikkelit...
 
Touhupäivinä ne lajitellaan pusseihin...
 
Tai arkistoidaan kansioihin...
 
Ja lopuksi jemmataan liinavaatekomeron alahyllylle... Ja suurintakaan osaa silpusta ei tule ikinään enää vilkaistuakaan - ajatus on kuitenkin tärkein - mahtavia juttuja :)

Mukavaa lauantai-iltaa teille lukijoille. Täällä on vietetty ihana rentoilupäivä korttipelien parissa. Ruuaksi rullailimme Vietnamilaisia kesärullia. Jollet vielä ole tutustunut aiheeseen, niin suosittelen. Ovat ihan parasta tarjottavaa isommallekin porukalle. Ne tarjotaan kylmänä, joten ne on kätevä tehdä valmiiiksi, täytteitä voi varioida (kasvistäytteiden lisäksi lihaleikkeleitä, graavilohta, katkarapuja...), ovat ruokaisia, helppotekoisia, edullisia ja maistuvat kaikille


6 kommenttia:

 1. Ei härrekyyde;) onko joku tosiaankin noin järjestelmällinen ? Mä kadottaisin oman päänikin ellei se olisi kaulassa kiinni, he. Arvostan järjestelmällisyyttä, ehkä juuri siksi koska itse olen niin boheemi..) arvaa onko miehelläni kestämistä koska hän on myös tosi järjestelmällinen ja tykkää että asiat on aina siellä missä niiden kuuluukin olla, he
  Kadehdittavaa ja varmaan helpottaa arkea kun löytää kaikki asiat heti ;)
  Noi rullat on kyllä aika epäilyttävän näköisiä mutta aijon silti kokeilla jos kerran ovat hyviä
  Aina kaikki ohjeet jotka sinulta olen saanut ovat kyllä olleet oikein makoisia ja simppeleitä valmistaa, kiitos niistä...:)
  No mutta höpinät sikseen ja lauantai-illan viettoon saunapuhtaiden pikku kullan-nippujen kera.toivottavasti ensi yö ei mene haamujahdissa

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä ihana :)

   Minulla on tällaisena perustallaajana lupa olla järjestelmällinen tylsimys. Sinä oletkin boheemi taiteilijasielu :)
   Jep - minulla pitää olla kaikki paikallaan - tykkään riveistä ja järjestyksestä... Tylsää :) Mutta totta sekin että semmoinen tylsyys helpottaa arkea.

   Nämä kesärullat ovat oikeasti hyviä. Tai sinähän teet niistä just oman maun mukaisia. Dippikastike on rullien pointti - siinä saa olla kunnolla makuja. Riisirullat ovat käytännössä aika mauttomia / neutraaleja. Muista valita oikeanlaiset arkit. Nämä ovat ihan täydellistä ison porukan sapuskaa. Samalla vaivalla voi tehdä useita eri makuja ja perusraaka-aineet ovat edullisia.

   Kerro jos innostut kokeilemaan.

   Reipasta tulevaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 2. Kiitos tosi kivasta blogista! Täältä saa tosiaan inspiraatiota terveelliseen elämään :)

  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :)

   Koko ajan minäkin etsin uutta tietoa ja inspistä aiheesta. Kiva sitten jakaa eteenpäin hyväksihavaittuja juttuja.

   Mukavaa talvea sinulle :)

   Poista
 3. Mä olen jo vuosia suunnitellut vastaavaa inspiraationkeräysprojektia, mutta aina jää haaveeksi. Olen liian epäjärjestelmällinen tuollaiseen :) Niitä on varmaan hauska käydä joskus myöhemmin läpi, kun voi ihmetellä, miksi on minkäkin lehtileikkeen ottanut talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jaana :)

   Pointtina tässä on sellainen loota, johon voi heittää kaikki lappuset sen kummemmin leikkelemättä ja miettimättä. Väliinsä sitten käyn sisältöä läpi - siinä vaiheessa leikkelen ja mapitan silput jos vieläkin juttu tuntuu hyvältä.

   Sitten kun joskus selailee niitä muutaman vuoden vanhoja juttuja, niin ihmettelee tosiaan että mikähän oli se tarkoitus milläkin lappusella. Välillä säästööntarkoitettua lausetta ei löydä etsimälläkään talteen repäistystä sivusta :)

   Mutta kyllä käy välillä (usein) niinkin, että mielessä on joku artikkeli tai juttu jonka muistaa puolittain. Jos sitä ei ole tallessa niin mistäpä tarkistat enää :)

   Tyhjennä yksi kauhalaatikko keittiöstä inspislootaksi - niin minäkin tein :)

   Poista