keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Decubal testereitä tarjolla

Tällä kertaan sain Buzzador'in kautta testattavaksi ison paketin Decubal tuotteita. Oikein tervetullut paketti meille - neljän naisen talouteen.

Paketista löytyi yhdet myyntikokoiset - ja parikymmentä testeriversiota kaikista näistä kolmesta tuotteesta:

-Decubal Face wash kosteuttava puhdistusvaahto kuivalle ja herkälle iholle 150ml - ovh 10

-Decubal Lips & Dry spots palm voide huulille / täsmähoito esim. kuiville kynsinauhoille 30ml - ovh 7.50

-Decubal Original clinic cream yleisvoide 100g - ovh 5

Tällaiset ihonhoidon perustuotteet ovat tarpeellisia aina. Yleisvoiteen toimivuutta kokeilen yökäsivoiteena - ne kun ovat talviaikaan aina ihan kuivat kaikista voiteista ja puuvillahanskoista huolimatta...
Huulivoiteen testasin samantien ja se ainakin tuntuu tosi tehokkaalta ja riittoisalta. Myös kasvojenpesuvaahto on saanut jo kehuja tyttäriltä. Itse en ole vielä ehtinyt tutustua tuotteisiin pidemmän kaavan mukaan, mutta postailen aiheesta myöhemmin. 
Decubal tuotteiden hintataso on mielestäni hyvinkin kohtuullinen ja melkein sanoisin että edullinen.
Pakkausten ulkoasu on raikas ja tuotteet tuntuvat näin pikaisesti kokeiltuna hyvin riittoisilta. Voiteiden rasvapitoisuus on suuri ja puhdistusvaahdon kerta-annokseksi riittää yksi painallus.

"Decubal -tuotesarja on kehitetty kiinteässä yhteistyössä pohjoismaalaisten ihotautilääkäreiden kanssa erityisesti kuivan ihon hoitoon. Decubal -tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia eikä tuotteiden tai niiden raaka-aineiden testaamisessa käytetä eläinkokeita. Osa tuotteista on kokonaan säilöntäaineettomia. Decubal -tuotesarjasta löytyy tuotteita niin koko vartalolle, kasvoille sekä hiuksille että päänahalle. Tutustu laadukkaisiin Decubal -tuotteisiin tarkemmin TÄÄLLÄ."Meillä olikin Lempi-tyttären kanssa oikein luova ja hauska iltapäivän kuvaus-sessio.
Buzzadoreilla on joka kampanjassa valokuvakilpailu ja näillä mennään mukaan tällä kertaa :)

Jollet vielä ole rekisteröitynyt Buzzadoriksi, niin suosittelen kyllä. Homma toimii ihan loistavasti. Buzzadorina toimiessani olen saanut kivoja juttuja testattavaksi: Teetä, hammastahnaa, voiteita, elintarvikkeita... Mitään osallistumispakkoa testiryhmään ei koskaan ole, vaan buzzaaja saa valita josko ilmoittautuu kampanjaan tuotetestaajaksi vai ei.

Sivupalkissa olevasta Buzzador Blog-linkistä saat lisätietoa aiheesta ja voit halutessasi myös rekisteröityä Buzzadoriksi. Rekisteröinnin yhteydessä kerrotaan hiukan omia taustoja ja mielenkiinnon kohteita. Näiden pohjalta yritys lähettää rekisteröityneille aina uuden kampanjan alkaessa kyselykirjeen, josko henkilö on kiinnostunut testamaan jotain uutta tuotetta. Jos aihe kiinnostaa ja haluat ilmaisen (joissain erikoistapauksissa hyvin edullisen) tuotepaketin itsellesi testattavaksi sekä osassa kampanjoita myös lähipiirille, työkavereille, ystäville ym jaettavaksi, niin lähetät "kyllä" vastauksen Buzzador-yritykselle. Mahdollisesti pääset mukaan testiryhmään. Testattavasta tuotteesta lähetetään raportti / raportteja buzzador-postiin. Niin pääset kertomaan omat ja ystäviesi mielipiteet arvioitavasta tuotteesta.

7 kommenttia:

 1. Vau miten upeat kuvat Lempistä! Hän on kyllä todellinen kaunotar <3 Upea!

  Terveisiä kotiin ja todella hyvä blogikirjoitus tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi näki ne minun ottamat sääliökuvat ja innostui aiheesta ihan tosissaan... Otin kuvat mutta Lempi sitten valitsi ja rajaili koko kuvapaketin. MInä senkun pyyhkäisin tekstin kasaan :D

   Poista
  2. Nämä ovat kyllä tosi upeita kuvia! Minulla on ikävä kotiin.. <33

   Poista
 2. Uskallan veikkailla voittoa tällä, on niin hyvin toteutettu, kauniit kuvat värit ja tunnelma, hyvä mainos melkein tv:hen,.Olette todella monipuolisia ja taitavia naisia siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nämä kuvat ovat aika pitkälle Lempi-tyttären näkemys aiheesta. Minä toimin toopena kuvaajana ja aika monta kertaa jouduin yrittämään ennenkuin kelpasivat...
   No toivotaan että joku lohdutuspalkinto edes napsahtaa :D

   Poista
 3. Upeat kuvat. Näyttää nuo tuotteetkin hyviltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ja tervetuloa lukijaksi :)
   Tuotteet ovat ihan oikeasti hyviä. Voiteet tuntuvat riittoisilta ja puhdistusvaahto lempeältä mutta tehokkaalta. Ovat tuoksuttomia - sekin on iso plussa monelle käyttäjälle ja hintakin ihan kohtuullinen. Kokonaisuudessaan positiivisesti yllättänyt tuotepaketti.

   Poista