lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kiitos että...

Viime viikolla kierrätyksen kirjaosastolta mukaan pääsi yksi kirja: Sofian maailma - kalenterikirja. Sille ei vielä sillä hetkellä ollut käyttöä tai tarkoitusta. Kirja joutui kotona pinon alimmaiseksi (ihan siis kirjaimellisesti) mutta jo kolmen päivän kuluttua sen aika oli tullut...

Maailmankaikkeudessa ajatus on yhtä vahva kuin ääneen lausuttu sana tai konkreettinen teko...

Maailmankaikkeudelta ei haluta - sitä kiitetään...

Kiitos että...

Kalenteri pääsi yöpöydälle. Toiveet ja haaveet, ne minulle tärkeät pienet ja isommatkin asiat, kirjaantuvat tähän kiitoksiksi - olemassa oleviksi asioiksi. Siitä hetkestä lähtien ne ovatkin sitten jo maailmankaikkeudessa totta ja tapahtumassa...

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa Salaisuudelta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä lukenut Salaisuutta mutta senkin aika vielä tulee :) Voima on nyt Veeralla työn alla.

   Poista
  2. Se perustuu kiitollisuuteen. Kaikki siinä!

   Poista
 2. Heissan, Kyllä kyllä näin se menee! Ihan innostuin tuosta löydöstäsi, kyllä varmasti tämänkin innoittajana on ollut nuo Byrnen kirjat, Salaisuus ja sitä seuranneet Voima ja Taikavoima. Ja minä olen lukenut kirjan Rajaton tällä viikolla, se kuuluu varmasti myös samaan "settiin" kirjoittanut JillianMichaels tv sarjasta Suurinpudottaja tuttu hyvinvointivalmentaja. Oletkohan lukenut sen "kiinalaisen" kirjasen, josko tekisin "ristiretken" ensiviikolla sitä noutamaan. Aurinkoista ja Hyvää Pääsiäistä terv. seija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Seija ja kiitos postista :)
   Jep - Kiinalainen kirja on kerrasta selvitetty. Myös regulaattiopas on opiskeltu ja mielenkiintoiseksi havaittu. Aika tarkkaan aina harkitsen uudet jutut joihin tartu mutta regulaatit ovat kyllä niin kiinnostava aihe että ne aion ottaa testaukseen.

   Salaisuus-kirjan löysin jo jokunen aika sitten mutta jostain syystä en ole vielä saanut sitä luetuksi... Veera-tytär sen veikin mukanaan ja arvaa oliko onnellinen kun löysin viime viikolla Voima-kirjankin.

   Tämä viimeviikon ostokseni - Sofian kalenteri oli hetken heräteostos. En koskaan ole kirjoittanut päiväkirjoja tai kalentereita. Se on aina ollut minulle jotenkin mahdoton ajatus - en osaa kirjata hetken tunnelmaa. Hankala pukea sanoiksi toiveita tai ajatuksia - ne muuttuvat niin paljon päivästä toiseen.
   Eilen illalla sitten yht'äkkiä tuli mieleen että kirjoitan ylös siihen uuteen tyhjään kalenteriin ihan konkreettisia pieniä juttuja: Kiitos kun tomaatin taimista tuli jämäköitä. Ja uskon että kun näin sen ajattelen ja kirjoitan niin tuleehan niistä :D

   Rajaton-kirjaa en myöskään ole vielä lukenut. Kaikki aikanaan :) Tänään olen kylvänyt lehtikaalia, käynyt pitkällä lenkillä ja nauttinut kahvit terassilla kasvot kohti aurinkoa - nyt lähden tytärten ja miniän kanssa saunaan :)

   Tulehan käymään loppuviikosta. Mukavaa Pääsiäis-viikonloppua sinullekin :)

   Poista