Heräsimme Lempi-tyttären kanssa jo aamusta leipomaan ja katoimme perheen aamu-unisille puolenpäivän-brunssin terassille.
Tarjottaviksi valmistui munkkeja - tietysti, suklaamuffinseja, välimerellistä vuokaleipää, tattariryynirieskoja, juustoja, makaronisalaattia ja kaikenlaista muuta pientä hyvää - kaikki gluteenittomina.
Pikamunkit olivat uusi kokeilu: Pohja-aineena käytin vain maitorahkaa ja munan, jauhoina peruna- ja tattarijauhoja, sitkona ripauksen psylliumia. Pursotimme löysähköstä taikinasta pikku rinkuloita ja hyviä tuli. Kokeilen vielä toisen kierroksen hieman paksummalla taikinalla ja laitan sitten näiden gluteenittomien ja hiivattomien rahkamunkkien ohjetta vapuksi teillekin
Kisaan voi osallistua julkaisemalla kuvan tai videon brunssihetkestä Instagramissa tai Twitterissä tunnisteilla #cupsolobrunssi ja @PauligFi.
Palkintona on toukokuussa markkinoille tuleva uusi Cupsolo Lattensia -laite (arvo 299 €) sekä valmiiksi katettu brunssi kotiin itselle ja ystäville. Minulle kelpaisi molemmat :)
Lähdin kisaan mukaan näillä pikkuvappu -tunnelmakuvilla. Jospa seuraavan brunssin meidän terassille leipoo ja kattaa joku muu...
Kilpailu on avoin kaikille - ja voittaja arvotaan, joten tyyli on vapaa.
Lisätietoa ja osallistumisohjeet Cupsolobrunssi -kilpailuun.
Yhteistyössä Paulig ja Blogirinki
oooh,, munkkireseptiä odotellessa, gluteenittomia vappuvieraita tulossa! terv.ingrid
VastaaPoistaHei Ingrid :)
PoistaVielä viilailen sitä munkkireseptiä. Ovat tosi hyviä, mutta ulkoasu ei ihan sitä mitä haluaisin...
Oi mitä ihania kuvia, kelpaisi kyllä tuommoinen brunssi :)
VastaaPoistaKiitos Dahlia :)
PoistaTämä oli mukava päivä - ja vappusääkin kohdillaan.