lauantai 13. lokakuuta 2012

And the Winner is...

Johanna...

"Onnea, Johanna 
Kyselin muutama viikko sitten, miten blogini lukijat olivat löytäneet postausteni pariin ja mistä he ovat kiinnostuneet.
Lupasin arpoa vastaajien kesken Kauneushoitola Blue Lagoonin spa-manikyyrilahjakortin. Viimeinen vastauspäivä oli tänään.
Onnetar suosi tällä kertaa Johannaa. Onnea, Johanna! Juuri sinunlaisille lukijoille kirjoitan: innostavia, innostuneita naisia."

Ihan totta, elämäni ensimmäinen blogiarvonnan voitto Kaisan mukana blogista.
Olipa ihana yllätys. Tiesin kyllä osallistuessani, että jos ja korostan että JOS voitto tämän yhden kerran napsahtaisi kohdalle, niin sehän sitten tietäisi minilomaa Helsinkiin. Ja oikeastaan se oli se pointtikin, saada ihan oikea hyvä syy käydä tuulettumassa kauniissa pääkaupungissamme.

Kaisa kirjoittaa työkseen muodista ja kauneudesta eri lehtiin...  Tai annetaanpa Kaisan itsensä kertoa: Mistä blogini on tehty - linkistä pääset tutustumaan Kaisaan ja Kaisan blogiin.

Kaisa on yksi suosikkibloggaajistani. Kaisan elämäntilanne ja kuviot ovat mahdollisimman erilaiset omaani, mutta siksipä juuri. Blogien kautta kun pääsee helposti tutustumaan omista ihan täysin poikkeaviin arkiympyröihin.
Vaikka itse en ole ollenkaan perehtynyt aiheeseen muoti, Kaisa osaa kirjoittaa niin, että me amatööritkin viihdymme seurassaan.
Ja sitäpaitsi Kaisa on kaimani :) Minunkin etunimeni on Kaisa, Johanna vaan on jäänyt jo pienestä perheen sisällä kutsumanimeksi.

Kiitos Kaisa, terveisin Kaisa :)


Ja vielä vinkkinä: Kaisan mukana - blogissa on toinenkin arvonta meneillään. Siinä palkintona on ihana Anna Gav koru. Ilmottautumisaikaa on 22.10 saakka.

1 kommentti:

  1. Hei Kaisa/Johanna, kiitos kauniista sanoistasi.

    Nauti täysin siemauksin manikyyristä ja Helsingin-matkastasi.

    Ja jos et ole vielä osallistunut Anna Gav -korukilpailuun, osallistu. Eihän sitä tiedä, vaikka taas voitto napsahtaisi.

    - kaimasi

    VastaaPoista