lauantai 16. kesäkuuta 2012

Täysi nolla

Niin siinä kävi... Ihmettelen kyllä, siemenet tuoksuivat hyvin vahvasti tillille. Uskoin itse että edes jokunen olisi vielä itänyt. Teen kyllä vielä uusintakokeilun, onhan niitä siemeniä vielä kaksi pussia jäljellä...


Nolla-veikkaaja, lähetätkö osoitetietosi sähköpostiinI :) Kabuki-setti on vielä matkalla iHerbiltä mutta laitan paketin tulemaan heti kun saapuu perille.


Nyt lähden piipahtamaan Lidlissä ja poimimaan nokkosia mummolaan.
Lidlissä tänään tarjouksessa Sofra-fetajuusto. Hinta-laatu-suhde on hyvä, juustot ovat purkeissa kiekkoina jotka on helppo ottaa käyttöön ja käyttöaikaakin näissä purkeissa on vähintään jokunen viikko.
Tämä on käytännössä ainut tuote jonka ostan "säilykkeenä". Purkki on peltiä mutta sisäpinta ei ole metallinen. Jos lukijoissa on joku joka osaa sanoa mitä on tuo pakkauksen valkoinen sisäpinnoite ja onko ihan myrkytön vaihtoehto niin olisin kyllä kiinnostunut saamaan lisätietoa.4 kommenttia:

 1. Aikaa jännää, olisi tosiaan voinut edes pari ilmestyä. Mutta ihan ymmärrettävää, eiköhän se vararavinto siinä siemenessä ole muuttunut jo täysin käyttökelvottomaksi 30 vuodessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin vähän odottelin, edes muutamaa tillinpoikasta...

   Poista
 2. Hei, se sisäpinnoite on varmaankin muovia, josta on viime aikoina ollut kohua. Koska se voi sisältää Bisfenoli-A:ta. Säilykkeitä sen takia ei suositella paljon nauttia, koska pitkässä säilytyksessä sisäpinnalla oleva muovipinnoite liukenee ruokaan. Ulkoimailla sitä taisi olla enemmän kohua, Suomessa on vain hyssytelty, että kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. En ihan ole päässyt perille onko pinta jotain "maalia" vai muovia. Eipä sillä, mitään po
   sitiivista vaikutusta tuotteeseen ei varmasti ole kummallakaan. Osan juustoista otin purkeista pois ja laitoin pakastimeen. Osan jätin jääkaappiin rasiaan. Ne tulee käytettyä nyt lähipäivinä niin säilyvät kyllä erillisessä rasiassakin sen aikaa.
   Olikohan erityisesti raskausaikana varoitettu tuosta bisfenolista? Itsellä ne ajat on jo eletty, mutta taitaisin olla aika nipo jos tällä tietämyksellä vauvaa odottelisin...

   Poista