lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hyvä diili

Kerroin jo kerran aiemmin Yves Rocherin ystävä-kampanjasta. Ensimmäisen tilaukseni jälkeen sain mainospostia; jos joku ystäväni tilaa YR-tuotteita, saan 30€ lahjakortin. Siskoni teki pienen tilauksen ja minä sain luvatun 30€ lahjakortin. Hyvä diili jo sekin mutta nyt tuo kampanja on entisestäänkin parantunut.

Toisen tilaukseni mukana sain uuden ystävä-kampanja-kirjeen. Sama homma; jos ystäväni tekee tilauksen saan 30€ lahjakortin mutta lisäbonarina nyt myös ystävä saa 30€ lahjakortin seuraavaa tilausta varten. Tarjous on mielestäni ihan tosi hyvä. Vähimmäistilaus on 10€ ja yli 15€ tilauksella ei tarvitse maksaa postikuluja. Yksinkertaista matikkaa, 15€ tilauksella minä ja ystäväni hyödymme yht. 60€.

Totta on :) Minulle ja ystävälle, molemmille 30€ lahjakortti :)


Jollet vielä ole kokeillut, niin suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan Yves Rocher tuotteisiin. Luin jostain itselleni tulleista mainosposteista että jollet viimeisen vuoden aikana ole tilannut mitään kyseiseltä firmalta, olet ns. uusi asiakas ja voit hyödyntää tutustumistarjoukset. Ja jos jo olet YR-asiakas, niin vilkaise ihmeessä mainospostisi. Tällaista kampanjaa on mukava tarjota ystävillekin :)


Tilasin kokeiltavaksi Yves Rocher mineraalimeikkipuuterin. Valitsin sävyksi "Erittäin vaalea" ajatuksena että sopisi tyttärilleni Lempille tai Veeralle. Omat kasvoni ovat jo jonkinverran ruskettuneet ja Bare Mineralsin tuotteista minulla onkin ollut käytössä sävy light joka on tummin meikkipuuterisävy mitä BM-tuotteista olen käyttänyt.

YR-meikkipuuteri on mielestäni ihon väriin sulautuva. Vaikka purkissa näyttää vaalealta, on huomaamaton ja hyvin luonnollisen näköinen myös omalla punakkuuteen taipuvalla jonkinverran ruskettuneella ihollani. Muutaman päivän kokemuksella voin suositella tuotetta. Puuteri on hiukan hohtava, mutta juuri se tekee ihosta luonnollisen ja kuulaan näköisen. Ovh. 18.90€ mutta ostin tämän kampanjatarjouksena 14.90€.Tämän vedenkestävän kajalkynän sain kaupanpäälle ensimmäisessä tilauksessani. Ihana tuote ja kaunis väri.


Tässä tämänpäiväinen kuva Anetesta. Hänellä ei ole värillisiä kajalkyniä ja innostui nyt kokeilemaan turkoosia YR-meikkikynääni. Sopii Anetelle vielä paremmin kuin minulle :)Veeralle tilaamani jauhepuuteri, väri läpikuultava beige, ovh. 14.50€ mutta löytyi kampanjatarjouksena 9.90€. Itse en ole vielä tuotetta testaillut mutta Veera kehui loistavaksi.Tässä ensimmäinen YR-tilaukseni. Silmämeikin poistoaineet ja kasvojen puhdistustuotteet toimivat hyvin, suosittelen. (Kasvojen puhdistustuotteet löytyvät 2 tuotetta yht 10€ kampanjasta.) Kaupanpäällisinä tullut kasvovoide on vielä testaamatta.


Jos vierailet YR-nettisivuilla, kannattaa vilkaista "Tarjoukset" linkki. Sieltä löytyvät kaikki voimassaolevat tutustumis- ja muut kampanjatarjoukset.


Ja tässä vielä kuvia Lempistä. Hän ihastui edellisten YR-pakettien lahjuksina tulleisiin helmikoruihin & kelloon ja nappasi heti ne käyttöön. Kuvassa muuten myös kirppiskierrokselta löytynyt Andiata pitsitoppi joka sekin sopi Lempille ihan täydellisesti :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti