torstai 12. huhtikuuta 2012

Pientä pintaremonttia...

Huomenna lähden viikoksi Turkin Alanyaan ystäväni luo. Tänään ohjelmassa siis pientä pintafiksausta...Sääret sileiksi. Säärivahaa ja kertakäyttölappusia ostan usein Turkista. Siellä ne ovat edullisia.
Biksurajat, siistitään nekin. Tämä on muuten miesten hommia... Mitä vahvempi ja nopeampi on tuo lappusen vetäisy, sen vähempi sattuu. Perehdyttäkää miehenne/poikaystävänne aiheeseen :)
Tyttäreni Veera tasoittaa hiusten latvat. Käytössä perintösetti jostain 50-60-luvulta. Kaikki osat edelleen hyvässä kunnossa.
Varpaat ja kantapäät rantakuntoon. Laitan lämpimään veteen reilusti merisuolaa. Siinä varpaita lillutellessa on mukava selailla joku ihana lehti...
Mikähän olisi tämän loman varvasväri... Ehkä päädyn kuitenkin tuohon samaan Lumene kanerva sävyyn jota aion käyttää käsissä.
Kädet kuntoon. Kynsilakaksi taidan valita tuon Lumene Kanerva-sävyn.
Kulmat ja ripset kuntoon. Veera taas avustaa. Laitamme värit ennen saunaa jotta mahdollisesti ihoon tarttuva väri peseytyy siellä pois.
Levitän ajoissa ennen saunaa hiuksiin öljyhoitonaamion. Saa vaikuttaa pari tuntia puuvillamyssyn alla. Tämä Matrix Biolage Delicate Care Organic Certifiel Oil 50 ml tuli erään huutonetistä hankkimani luomukosmetiikka paketin mukana. Olen nyt kokeillut tätä kerran ja on ihana tuote. 
Vartalonkuorinta saunassa kahvinporoilla.
Ja saunan jälkeen on ihana levittää iholle Body Shopin hurmaavan tuoksuinen Passion hedelmä vartalovoi :)
Ja vielä lopuksi illalla Collin algomask naamio. Tämäkin yksi huutonetin superlöytöjä. Sain täyden ammattilaisboksin, 12 kosteuttavaa merilevänaamiota yht. 30€. Normisti yhden hoidon hinta kosmetologiliikkeissä on noin 60-70€. Veera taas avustaa ja hoitaa naamion levityksen.
Suunnitelma on valmis... Enää puuttuu toteutus ja se alkaa nyt :)Tervetuloa lukijoiksi Mammu ja Viivi :)


7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle. Ihanaa Turkin matkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa matkaa.

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Oi, sinä olet kyllä reissussa sitten ihan päästä varpaisiin hehkeänä. Ihanaa reissua!!! Tyttärellesi myös ihanaa matkaa (seurailen myös Lempin blogia)!

  Ai niin, se piti vielä sanoa, että mua ei saa mistään hinnasta revittämään biksurajoja.. ihan kylmät väreet menee ajatuksestakin! Kävin muutaman kerran kosmetologilla sokeroinnissa, mutta ei hyvänen aika sitä kärsimystä... niimpä mä olen päätynyt Veet'in kaltaiseen voiteeseen + lastaan (ostin ekokaupasta, on niin ekoa kuin nyt vain on tuollasen aineen mahdollista olla.. eli ei kauheen). Tosin yleensä mä en bikinirajoja kovinkaan usein siisti, se takaisin kasvu kun on yhtä kutinaa ja kauheen tuntuista myös...

  VastaaPoista
 5. Pääsiks vanish kampanjaan???

  VastaaPoista