maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kasvonaamio-oivallus

Aiemmassa Ryppysotaa-postauksessani mainitsin Tiede-lehden-artikkelin. Siinä tämänhetken lupaavimmiksi ja kiinnostavimiksi ainesosiksi vanhenevan ihon hoidossa listattiin mm. vihreä tee ja alfalipoiinihappo. Vihreää teetä juon päivittäin ja paljon. Väliinsä valmistan jääkaappiin pienen pullollisen vahvaa vihreää teetä jota käytän kasvovetenä. Mutta "herää pahvi", minkä vielä tajusinkin eilen teekaapillani... Minullahan on Kiinasta ostettua vihreä-tee-jauhetta.

Nyt sitten kun sain ulkona matot tampattua, (lattianpesua voin jatkaa tässä uudessa sammakko-lookissani mutta pihojaan haravoiville naapureille en jaksanut alkaa selittelemään :) valmistin koe-erän. Mietin erilaisia seosaine vaihtoehtoja, mutta koska leuassa on nytkin muutama näppy, niin valitsin pohjaksi akne-ihoa hoitavan luonnonjogurtin.

Vihreä tee-jauhepaketin olen ostanut Kiinan matkallani Ten Fu-teekaupasta. Ten Fu on maanlaajuinen iso ja luotettava teekauppaketju joka valvoo valikoimissaan olevia teelaatuja viljelystä lähtien. Ten Fu ei ole sinänsä edullisin mahdollinen teen ostopaikka, mutta varmastikin Kiinassa luotettavin sellainen. Valikoimissa on perushintaista hyvää teetä, mutta myös kalliita erikoislaatuja. Lisäksi kaupoista löytyy teekalustoja, kuppeja, kannuja, teen kanssa nautittavia pikku keksejä yms.Tässä pakkauksessa oli 20 yksittäispakattua vihreätee-jauhepussia. Hinta 25 yuania, eli noin 3€.Sekaan kökkönen Turkkilaista jogurttia.Valmista naamiota.Naamio on aivan uskomattoman kauniin värinen. Lautasella seos on tummempaa, mutta kasvoilla muuttuu vaaleamman vihreäksi. Kuva ei ihan näytä väriä niin kauniina kuin se on :)
Kuorin kasvojen ihon hyvin ennen naamion levitystä kaurarouhejauheella & Nivea puhdistusvaahdolla.Jatkan kotihommia naamioni kanssa. Illalla ohjelmassa saunomista ja Täydelliset naiset. Mies lähti juuri hakemaan pullon hyvää luomu-viiniä. Eiköhän tässä taas yksi vappu saadaan juhlittua... Mukavaa iltaa teille kaikille lukijoille :)Pikaiseen selailin nettiä ja etsiskelin vihreätee-jauheen hintoja Suomessa. Kääk, aika pahoja...

Nettiterveysapteekki: 20x2g 13.30€  + toimituskulut 4.90€    (Ten Fu pussien sisältö 5g)
Hyvinvoinnin tavaratalo 20x2g 11.90 + toimituskulut 4.95€

Tutkailen aihetta joskus ajan kanssa tarkemmin. Jos jollakulla on hyviksi havaittuja ostopaikkoja em. tuotteelle niin kerrotko meillekin :)

2 kommenttia:

 1. Mahtava idea. Minunkin täytyy metsästää tuota vihreä tee -jauhetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pimme :)
   No niin oli minunkin mielestä :D Kerro minullekin, jos löydät jostain kohtuuhintaista vihreäteejauhetta.
   Veljeni vaimo on Kiinasta ja hän käy siellä aika usein. Nyt ainakin tiedän mitä haluan tuliaisiksi :) Haluaisin kyllä mennä taas itsekin käymään... Hiukka on suunnitelmissa...

   Poista