tiistai 10. huhtikuuta 2012

Rieskaa lanttulaatikostaLanttulaatikko kelpaa lapsillekin ainakin pienen tuunauksen jälkeen :)
Kuten aiemmin kerroin Porkkanalaatikkorieskat postauksessani, minä joka en periaatteessa osta eineksiä, sorruin ystävän yllyttämänä ostamaan joulualesta Saarioisten porkkana- ja lanttulaatikoita 0.20€/kpl. Heitin ne pakastimeen että jos joskus ne sitten kerman kanssa paistaisin "Kuin itse tehdyiksi laatikoiksi".
Olemme vaan valitettavasti tottuneet anopin "Alusta asti, kermaa ja voita säästämättä"- joululaatikoihin joten nämä "Äitien valmistamat" lootat edelleen kummittelevat pakastimessa, huhtikuussa!

Sulatin pari Saarioisten lootaa. Toistan itseäni ja pyöräytin niistä rieskat... .Kaksi Saarioisten lanttulootaa, jauhoja, 4-viljan hiutaleita, kaksi munaa, loraus oliiviöljyä ja jauhettua nokkosta.
Kaikki sekaisin sähkövispilällä. Hiukan jäykkää oli tuo lanttulaatikko, lisäsin lorauksen vettä.


Nokkos-silppu meinasi unohtua.
Taputtele leivinaperille ohuiksi rieskoiksi, rei'itä haarukalla. Noin 225 asteinen uuni, noin 10-15 minuuttia.
Näitä tarjosin kylään tulleelle anopillekin. Kysyi reseptiä...


mitä tehdä ylijääneestä lanttulaatikosta / rieskat lanttulaatikosta / rieskat lanttusoseesta / helpot lantturieskat / nopeat rieskat / helpot rieskat / lanttulaatikon loput /

2 kommenttia:

  1. voisitko tehdä postauksen perheestäsi olis tosi mukava tietää ja nähdä millainen perhe sinulla on??

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Perhettä minulla on mies ja neljä lasta. Vanhin poika asuu jo omillaan avokkinsa Aneten (Me and My blogi) kanssa. Blogistaniassa seikkailevat myös kaksi tytärtäni Veera (Merenhelmi blogi) ja Lempi (Lempijuttuja blogi). Eli aika julkista taviselämää vietämme :)

    Mieheni on perus-insinööri, hän ei bloggaa :) Nuorin tyttäreni on vielä ala-asteella. Hän saa vanhemmiten halutessaan ilmaantua linjoille.

    VastaaPoista