lauantai 24. maaliskuuta 2012

Time Interceptor kasvohoito DIY

Esittelinkin jo aiemmin huutislöytöjäni, niitä mm. myös nämä Bernard Cassiere Time Interceptor kasvohoidot. Huutelin siis äitiyslomalle jäävältä kosmetologilta näitä tuotepaketteja hoitoloissa tehtäviin kasvohoitoihin. Miniäni Anette on ihan enempi kuin innokas kaikkiin kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa sivuaviin juttuihin. Hän onkin tehnyt nyt tämän hoidon minulle pari kertaa. On ihan oikeasti tehokkaan tuntuinen ja jopa ne "nasaalipoimut" näyttäisivät tasoittuneen...
Nasaali-sanan opin Tiina Jylhän kauneusklinikka-ohjelmasta...  En paljon pelottavampaa ole tainnut ikinään nähdä... Elokuvistakin aina kuitenkin järki sanoo että ei keneenkään oikeasti satu, mutta siinä ohjelmassa sattui ja se oli vapaaehtoista ja siitä piti vielä maksaa... Hui...

Sytytimme "hoitohuoneeseen" kynttilän ja suljimme oven taakse temmeltävän pikkukoiran, perjantai-illan uutiset ja keittiön tiskivuoren...



Tässä hoitoon tarvittavat tuotteet. Mukana tuli myös tarkka käyttöohje. Kuorin ennen hoitoa kasvot hyvin puhdistusaineella ja kaurarouheella. Kävimme myös saunassa tyttöjen kanssa. Kuvittelen, että sen jälkeen iho on kostea ja vastaanottavainen tehoaineille.




Aluksi juonteiden päälle imeytettiin Regenerative ampulli. Seuraavaksi kahdenkymmenen minuutin rentouttava hieronta Argan-öljy hierontavoiteella. Anette osaa kyllä hieroa kasvot aivan ihanasti. Harvoin olen ammattilaiseltakaan saanut yhtä napakkaa ja tehokasta kasvohierontaa.




Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään kostutettu harso, silmien, nenän ja suun kohdalle leikattiin aukot. Harson päälle levitetään Lift Cohesion naamio jonka annoimme vaikuttaa noin puoli tuntia (Ohjeessa 20 min. mutta vara parempi :) Naamio rullataan pois, naamion jäänteet pyyhitään kostealla pyyhkeellä. Kasvoille taputellaan loput Regenerative-ampullista ja lopuksi vielä juonteisiin Argan wrinkle filleriä.
Ohjeessa neuvotaan lisäämään vielä Time Interceptor kasvovoide. Sitäkin minulla on, mutta iho tuntuu jo niin hoidetulta että jätimme sen väliin.




Ja kasvokuva tältä aamulta :) Eron huomaa vai mitä :D
Hoidon hinta kosmetogiliikkeissä noin 70-90€. Täällä meidän nuorimman tyttären makkarissa noin 5€.



10 kommenttia:

  1. http://veeramerenhelmi.blogspot.com/2011/07/ihanaa-huomenta-kaikille.html

    miten tuo rahka tehdään? ;DD

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanan rentouttavalta perjantai-illalta. Kasvohoitoa on ihana itsekin tehdä, mutta vielä mukavampaa on olla hemmoteltavana. Teillä onnistui hemmottelut omasta takaa. Teit kyllä hyvän kosmetiikkalöydön :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Rahka meillä valmistuu yleensä seuraavalla perusreseptillä: Yksi purkki kuohukermaa vaahdoksi, varovasti sekaan pyöritellen Lidl 500g rahkapurkki, noin 1 dl mantelirouhetta -lastuja tai jauhetta ja ripaus sokeria. Sekaan sitten marjoja mitä sattuu sulamassa olemaan. Usein esim. mustikoita ja vadelmia. Ihana setti tulee myös omenasose-mustaherukka-rahkasta. Jos sinulla ei ole pakastimessa marjoja niin sekaan voi toki laittaa esim. tuoretta pilkottua ananasta ja omenoita. Säilykehedelmiä en suosittele.

    VastaaPoista
  4. Raparperi: Niinpä, meillä usean naisen voimin onnistuvat hemmotteluhoidot ja karvanpoistot ja ripsien värjäykset ja päänhieronnat ja selän kuivaharjaus ja muukin ihana ihan omalla porukalla :)
    Yes, tuo kosmetiikkapaketti oli kyllä huippuostos.

    VastaaPoista
  5. Hyvin olet oivaltanut, että voi itselleen ostaa tuollaisia tuotteita. Minulle ei tule edes mieleen... varmaan kuljen puolisokeana koko ajan... ;)

    VastaaPoista
  6. Oletko kuvassa aivan ilman meikkiä (siis meikkivoidetta tms "tasoittavaa")? Hyvänen aika, miten sä olet HEHKEÄ ja hyväihoinen, vaude!!!

    Olispa ihana tuollainen kasvohoito!

    VastaaPoista
  7. Annu: Luulen että "virallisilta" markkinoilta tukuista näitä hoitolatuotteita ei pysty hankkimaan ilman y-tunnusta. Monialaisella y-tunnuksella ehkä onnistuu?
    Itse hankin tämän tuotepaketin huutiksen kautta kosmetologilta joka jäi äitiyslomalle ja sulki hoitolan joksikin aikaa.

    Heli: No, ei nyt ihan näin ruusuinen ole todellisuus :D Käytän Bare Minerals mineraalimeikkejä. Ne on helppo ja kätevä sutia kasvoille. Niillä saa kevyen ja luonnollisen näköisen pinnan. Itse käytän näitä BM-meikkejä jopa rannalla. Ihollani on nyt jonkinverran näppyjä ja punaisia läiskiä jo parantuneista näppylöistä. Iho alkoi kukkia joskus joulun aikoihin ja jälkeenpäin tajusin että luultavimmin oli chlorella-levän aiheuttama puhdistusreaktio.

    VastaaPoista
  8. Olet kyllä niin UPEA Johanna.! Kasvojesi iho näyttää todella hyvältä.:)

    VastaaPoista
  9. hei Johanna, ihana kasvohoito :) Kävin lukemassa Aneten ihonhoitorutiineja. Millaiset tuotteet sinulla on käytössä, pärjääkö yli 4-kympin iässä pelkällä tummelilla vai täytyykö ottaa Lancomet kehiin? Onko rahan haaskausta ostaa kalliita voiteita, jos apteekin perusvoiteet tekevät saman? Itse en ole päässyt ihan varmuuteen ja käytän keskihintaisia tuotteita (Lumen, Vichy ...) ja sitä vihreää teetä kasvoille ;)

    VastaaPoista
  10. Pimme: Kiitos kommentista :)
    Tein tästä kysymyksestäsi inspiroituneena oman postauksen aiheesta. No, jos lyhyen vastauksen annan, niin on rahan haaskausta ostaa kalliita tuotteita :) Sekään ei tietenkään ihan mustavalkoinen totuus ole... Mikä sitten ei ole rahan haaskausta? Mikä on mielihyvän ja itsensä hemmottelun hinta? Jos hyvänmielen saa muutaman kympin voidepurkilla niin on ehkä hintansa väärtikin joskus... Vaikea aihe tämä :D
    Tummeli on ihan paras käsivoide. Lumenen tuotteet minulle joskus haukkui ihan lyttyyn ystäväni, joka on erään ison kosmetiikkabrändin pääkouluttaja suomessa... Itse tykkäsin kovasti Lumenen lakkaseerumista. Sitä löysin Tokmannilta 5€/kpl. Suosittelen jos sattuu jostain tarjouslaarista vastaan tulemaan. Kaurarouhe kasvojen kuorinta-aineena on tähän mennessä paras käyttämäni aine. Sitä saa Cittarin elintarvikepuolelta parilla eurolla muutama sata grammaa. Vihreä tee kasvovetenä on oikeasti virkistävä, ei maksa paljon sekään :)

    VastaaPoista