tiistai 20. maaliskuuta 2012

Biksuja Bravissimolta

Kesä lähestyy ja ennen sitä vielä viikon loma ystäväni luokse Turkin Alanyaan.
Ei sen toivottomampaa yritystä ole kuin yrittää etsiä pieneltä teollisuuspaikkkakunnalta istuvat, normaalista poikkeavan kuppikoon bikinit... 
Valikoima läänin pääkaupungissa ei valitettavasti ole paljonkaan kummempi. Malleja hyvällä tuurilla yksi, kuosi jotain välillä kukkamummo-kirsikkaverho. Sen satavarmasti niihin kuuluvat housut vielä yltävät navan yläpuolelle ja löpöttävät.


Jostain blogista bongasin kehuja Bravissimo- nettikaupasta. Alus- ja uima-asuja naisille joiden kuppikoko on D-KK. Hankaluuksia vain tuotti valita sopiva ympärysmitta. Keskustelupalstoilla ohjeistetaan mm seuraavanlaisesti: 
-Koosta tiedän sen verran että kirjain on sama kuin meillä eli E=E. Ympärys 70 on 32 ja 75 on 34.


Laitoin sähköpostia firmaan ja Bravissimolta tullut vastaus kyselyyni kertoo aiheesta mm. näin: 
-32 is approximately 80cm around, however at Bravissimo we do not use tape measures as they do not tend to give the most accurate sizing. 32 is approximately a UK dress size 12.

Eli tarkoittaako 32 nyt sitten 70cm vai 80cm ympärysmittaa? No, se selviää ensiviikon aikana kun kahdet valitsemani biksut kolahtelevat postilootaan :)

Valitsemani mallit Azure ja Holly
       Azure Halterneck Bikini Top                 Holly Bikini Top
Valitsin yksiväriset, koskapa minulla niitä kukkakuosi-kainalohousu-settejä jo on muutamat :D Mustaan settiin valitsin kuvasta poiketen matalamman housuosan.
http://www.bravissimo.com/products/search/#/1?criteria=bikini&show=16&sort=1 
Linkissä Bravissimon tämänhetkinen bikinivalikoima. Myös isojen kokojen rintaliivejä oli ihan kiitettävästi. Itse olen jo pari vuosikymmentä käyttänyt Prima Donnan alusasuja. Hinta vaan välillä päätä huimaa... Olen välillä urhoollisesti ähräillyt sovituskopeissa kokeillen edullisempia vaihtoehtoja, mutta vastaavan hyvin istuvia ja tukevia liivejä en ole löytänyt.

Viime viikolla kävin ystäväni luona Evelace esittelyssä. Esittelijä tiesi kokoni ja oli tuonut muutaman mallin sovitettavaksi. Valitettavasti ainoat suhteellisen hyvin istuvat liivit olivat just ne kalleimmat, 109€. Hinta siis about sama jonka kustantavat Prima Donnan liivit ja mielelläni kyllä jo löytäisin hieman kohtuuhintaisemman vaihtoehdon. Kunhan nyt saan biksuilla testattua tuon Bravissimon ympärysmitta-kuppikoko-yhdistelmän niin aion kyllä kokeilla myös firman alusvaateosastoa.

Onko lukijoissa joku, jonka kuppikoko on siinä aakkosten kuudennen kirjaimen paikkeilla? Ja kenties olet vielä muutaman lapsen äitikin :D Jos tärppäsi, niin mistä ostelet hyviä liivejä?

5 kommenttia:

 1. Kauniit biksut kuvissa, ei voi muuta sanoa. Minulla ongelma onkin siellä aakkosten alkupäässä- ei ole helppoa löytää silloinkaan :(

  VastaaPoista
 2. Bikini asiassa musta ei ole apua. Mutta greippimehu testattu laitoin tuoretta persiljaa sekaan, aijon ottaa säännölliseen käyttöön niin terveellisen tuntuista ja makukin sopi mulle.

  VastaaPoista
 3. Annu: Murheemme molemmilla :) Hyvä ystäväni on myös sitä parasta A-luokkaa ja tiedän kyllä miten haastavaa sekin voi olla...

  Alma/Anette: Loistava idea, kiitos :)
  Tuoretta persiljaa ei minulla ihan vielä ole mutta aika aikaisin keväällä viimevuotiset juurakot kyllä tuolta kasvimaalta puskevat ilmoille. Persiljaa kyllä kannattaa lisätä joka paikkaan. Yksi super-yrtti.
  Kiva että greippismoothie upposi. Minua ainakaan ei tuo mahdollinen valkoisen osan kirpeys haitannut ollenkaan. Ihan oikeasti, valtava määrä kuituja joista kuitenkin on kassalla ihan hintakin maksettu... Mitään järkeä heittää niitä kompostiin :D

  VastaaPoista
 4. Voi, nuo isot kuppikoot on kyllä osattu aina hinnoitella toi roimasti. Mulla on varmaan ihan tavis koko (75C) joten en tässä osaa auttaa.

  Primadonnaa mullakin on ollut ja ovat kyllä tukevia mun neljä lasta imettäneen "terhakkaille" varustuksille.. Mutta viime aikoina olen siirtynyt aivan vallan kaarituettomiin liiveihin, mua vaan niin ahistaa ne kaaret, vaikka toki niillä saiskin paljon kauniimmat kurvit.

  Yhden tutun tyttärellä on liivikoko 70G ellei vielä enemmänkin ja en ihmettelis vaikka ympärysmitta olis jopa 65. Kyllä on silläkin tytöllä hankalaa tuo liivien ostaminen, ja miten mahtaa olla hartiat jumissa painavien rintojen kanniskelusta. Näitä juttuja ei nuo isojen bosien perään olevat miehet tajua laisinkaan...

  VastaaPoista
 5. Katsasta ihmeeessä Lumingerie.fi :)

  Ostin juuri liiviliikkeestä tissikiikut koossa 75G (32G) ja kuppi saisi olla vieläkin isompi.

  VastaaPoista