perjantai 2. maaliskuuta 2012

Herätys 8.42

Ovikello soi ja täällä hiihtolomaa viettävä naislauma vielä unten mailla :) Eilen katsoimme Coco Chanelin elämänkerta-elokuvan. Kesti kolme tuntia ja yli puolenyön sitten menikin.

Oven takana rimputteli postipoika ja neljä seitsemästä iHerb:iltä 22.2 ilmaisten postikulujen päivänä tilaamastani paketista tuli jo perille. Eli toimitus kotiintuotuna kesti yhdeksän vuorokautta. Loistavaa palvelua, homma tosiaan toimii, suosittelen :) En enää edes muista, mitä kaikkea tilailin... Uusina tuttavuuksina ainakin psylliumia ja kvinoaa. Mukava päästä testailemaan tuotteita Eilistä paistoa-koekeittiöön :D
4 kommenttia:

 1. Tilataan kaikki vaan ulkomailta niin saadaan Suomen talous kuntoon. Hienoa opastusta ja vastuullista kannustusta oikein ohjeiden kera.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tuota... Jos olet lukenut blogiani niin olet varmasti huomannut että kannatan ehdottomasti valinnoissani suomalaista lähituotantoa, kohtuullisissa kustannuksissa pysyviä suomalaisia luomutuotteita, marjoja ja muita luonnon antimia, kierrätystä, kotimaista huonekalu- ym teollisuutta ...
  Vitamiinit joita olen tilannut ulkomailta, olisivat jokatapauksessa suurimmalta osin ulkomaisia valmisteita, vaikka sitten ostaisin ne samat tai vastaavat tuotteet Cittarista tai apteekista. Vielä jos nyt pohjamutia myöten taustoja penkoisin niin päätyisivätkö suomessa valmistettujen, Cittarista ostettujen tuotteiden myyntivoitot kuitenkin jollekin verovapaalle saarelle?
  Apteekkien taloudellisesta pärjäämisestä en osaa olla ollenkaan huolestunut. Kaupppojen luontaistuotevalikoimistakin ostelen kyllä määrättyjä tuotteita, mutta markettien myynnneissä nämä erikoistuotteet lienevät aika häviävän pieni prosentti.
  Koen kuluttajana oikeudekseni tehdä valintoja, joissa ihan selkeästi säästän pyöreät 70% joidenkin tuotteiden kohdalla, vaikka sitten tulisivatkin ulkomailta. (Tai mikä sitten on enää nykyään ulkomaa... Kuten aiemmissa jutuissani mainitsin, etsin aluksi luontaistuotteiden nettikauppoja EU-alueelta. Olisiko se sitten enempi moraalista nyt yhteistalouden aikana kuin tilata EU:n ulkopuolelta...)
  Kiitos mielipiteestäsi. Totta, tärkeä pointti on tuokin minkä sanoit.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kommentti Johanna tuohon niin einiin kovin asialliseen palautteeseen.

  Ikävää, että teijät herätettiin lomalla kesken unien :-(. Itelle muistuu mieleen se, kun sanoimme kerran olevamme lomalla ja toimituksen pitää tulla klo 12 jälkeen ja se kirjattiin ylös. No arvaa vain, menikö perille.... tilaus tuli ennen kahdeksaa. :-(

  VastaaPoista