maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hyvä päivä

Tämä oli taas yksi niistä voimaannuttavista päivistä. Monta mukavaa ja mieleenpainuvaa kohtaamista - te asianosaiset tiedätte kyllä - kiitos :)
Odottamaan jää monta tarinaa mm. kesystä oravasta, Viinikan puutarhan pelargonioista, kirppislöydöistä, suolasaippuasta ja luomumunista. Kerron niistä kaikista teille myöhemmin - nyt nautin tästä iltahetkestä...
Ja vielä vinkkinä Jyväskylän seudun lukijoille: Seppälänkankaan Cittarista löytyy erä aivan loistavia juustoja tosi edullisesti.
Montboissie tuhkajuusto - ranskalainen - valmistettu pastöroimattomasta maidosta - laktoositon. Ovh. noin 25/kg. Nyt tarjouksessa 6.90/kg. Aivan loistava tuote suosittelen. Hae ihmeessä. .
Rondin Papillon - ranskalainen - valmistettu pastöroimattomasta lampaanmaidosta. Ovh noin 40/kg nyt 9.90/kg. Toistan itseäni ja suosittelen :)
Jos nyt oikein ymmärsin niin molemmat tarjoukset ovat voimassa ainakin tämän viikon ajan (tai jopa pidempäänkin / niin kauan kuin erää riittää)
Molemmista juustoista erätarjous - eivät siis ole "eilisen paiston" laarista. Muutaman palan jo juustoja hamstrasinkin, mutta aion kyllä hakea niitä lisääkin juhannusherkuiksi.

Eilistä paistoakin justotiskiltä löytyi - Coeur de Lion briejuusto - 0.65/kpl. Tosin eilistä paistoa se on vasta huomenna - tänään oli viimeinen myyntipäivä. Osa briejuustoja ei mielestäni parane vanhetessaan (ja niitä en enää vahingosta viisastuneena ostakaan kun viimeinen myyntipäivä lähenee), mutta tämä Coeur de Lion oli ihan parhaassa iskussaan näin loppusuoralla.

Ja lasissa Cuvée Carl 2009 Bourdeaux punaviini - Alko tilaustuote - 29.80. Tällä juhlistimme hienoa uutista joka avaa monia uusia ovia tulevaisuudessa :)
Kaunista kesäiltaa teille kaikille lukijoille toivottaa Johanna.

9 kommenttia:

 1. Ääääh... ei saa tuolleen vinkata ja sit jättää kertomatta. Hirvee uteliaisuus vaan iskee täällä puolen ruutua, että mikä uutinen, mikä tulevaisuus...??!! ☺

  Ja nyt täytyy sanoa, että juustoihminen en oo sit kyllä ollenkaan. Mutta kivat kuvat kuitenkin. Kesäiset ja jotenkin hyvin juhlavat! ☺

  Täällä on melkoisen viileä ilta, hrr. Piti vetää ihan paksut sukat jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli :)
   Ei ollut ollenkaan tarkoitus härnätä... Pakko oli selitellä vähän parempaa viinipulloa :D Normisti kun kelpaa illan pimetessä ihan hanalasillinen.

   Saas nähdä missä ja mitä ensi talvena... Ei sen tarkemmin vielä.

   Ihan toisaalta hyvä että viileni muutamaksi päiväksi - pakko on välillä vähän päivittää tätä kotisysteemiä. Sopiva silitys- ja siivouspäivä :)

   Poista
 2. Voi mitä juustoja - valitettavasti ovat tällä hetkellä sillä eisaakoskea -listalla;)
  Ja yhdyn Helin kommenttiin: hirvee uteliaisuus jää nyt vaivaamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady :)
   Oletko maidottomalla linjalla?
   Ei olisi pitänyt mitään mainita :D Jospa korjaan juttua senverran että enhän minä koskaan mitään muuta kotona korkkailekaan kuin tilausviinejä...

   Poista
  2. En ole maidottomalla linjalla - vaan herkuttomalla;) Taas kerran yritetään karistaa noita ylimääräisiä kellukkeita tuosta vyötäröltä! Juu - tuo tilausviinijuttu se vasta selvensikin...

   Poista
 3. Saanko arvailla, että olet starttaamassa jotain "business juttua" ? juuri nyt pitää ollakin "TurpaKiinni", jännää on varmasti ja mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 4. Ei tarvi arvailla"_"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt ihan aukea tämä kommentti mutta kiitos kuitenkin :)

   Poista