lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesäkengät ja villasukat

Kotona ja mökillä, kesät talvet, aina vedän jalassa villasukkia. Nyt juhannuspäivänäkin istahdin koneelle - keskikesän juhla-asuna minimittainen trikoomekko ja villasukat. Kesällä villasukkien ainut ongelma on, etteivät villasukkavarpaat mahdu yksiinkään pistokkaisiin. Niihin joilla voi kipaista kasvimaalle, postilootalle tai kusettamaan koiran. Olenko sitten ainut laiskiainen joka ei jaksa riisua villasukkia pikaisen pihapyrähdyksen takia - joka tapauksessa läpsyttelin vuosia ne kaikki reissut miehen nelivitosilla.

Löysin nämä Erja Rädyn Talla puukengät kevät-talvella kierrätyksestä hintaan 1. Korjaantui kerralla villasukka-pistokas-ongelma. Uskon että nämä Nummi kengät on suunniteltu nimenomaan meille villasukkanaisille. Päälliosa on niin väljä, että jalka sujahtaa kenkiin vaikka kaksilla villasukilla. Toinen tärkeä yksityiskohta on, että nahkaosa pysyy ryhdikkäästi ylhäällä - kuka viitsii kumarrella asettelemaan jalkoihin pihakenkiä? Kauniit, suomalaiset, ortopedisesti muotoillut puukengät jotka voi silpaista jalkaan kumartumatta ja villasukkia riisumatta. Suosittelen.


11 kommenttia:

 1. Kyllä villasukat on niin parhautta. Ihanat on myös nuo puukengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :)
   Villasukat ja puukengät ovat molemmat vakiokalustoa. Hollannikkaat ovat ihan parhaat ajokengät pitkille matkoille. Kova pohja pitää kaasujalan jalkapohjan rentona.

   Poista
 2. Voi - mä niin tarvitsen tuollaiset villasukkakengät - korvaisivat tosi kivasti ne meidän Isännän neljäkutoset;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ihan täydelliset. Siis sopivan löysät ja sisäpohjalta ortopedisesti muotoillut - mutta vielä hyvännäköisetkin :)

   Poista
 3. hyvää juhannuksen jatkoa!
  toivottelee villasukat jalassa 24/7

  VastaaPoista
 4. Näyttää toimivalta yhdistelmältä! Minä olen kanssa villasukkaihmisiä ja sen vuoksi lompsin pihalla yleensä kumppareissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saara :)
   Kumppareissakin on eroja - jotkut pujahtavat jalkaan villasukilla tai ilman. Toisia saa kiskoa jalkaan ja pois ihan tosissaan - ne eivät ole suosikkejani :)

   Poista
 5. Niin kade noista! nimimerkillä aina villasukat jalassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Niinu :)
   No nyt taas yksi juttu mitä metsästää kirppareilta :)

   Poista
 6. Ihanat kengät! Minulla ollut tuollaiset puukengät -80/-90 luvulla valkoisena. Nyt olen kuumeisesti olen yrittänyt löytää vielä tuollaiset uudelleen. Mitä niissä lukee tuossa ohjassa. Nummi kengät linkki ei auennut.

  VastaaPoista