Se eilen alkuunpantu hapatettu kaurakiisseli höyryää hellalla.
Siitä jäi yli mäskiä jolle piti keksiä käyttöä - kuivakakku tai letut - niihin voi upottaa melkein mitä vain :)
Tänään kuivakakku ja siihen mäskikakkuun lorautin rasvaksi kylmäpuristettua hampunsiemenöljyä (sitä kun jäi jokunen päivänylipullo kaupalle ja ihmettelimme Virpin kanssa miten sen hyödyntäisi :)
Ja kaupalta sain mukaan myös pussin eilistä paistoa - rikottuja vehnäryynejä ja niin kiinnostavan reseptin että sitäkin oli nyt kiire päästä kokeilemaan.
Tänään olen imuroinut ja pessyt lattiat.
Ja vaihtanut petivaatteet ja pessyt pyykkiä sillä uudella Mielen koneen eco-ohjelmalla...
Maanantai klo 17.07. Vapaailta.
Katsopa kuvaa. Mikä ei kuulu joukkoon? Tai sitten kuuluu paremmin kuin hyvin :D
Olenkohan jäävi testaamaan hapatettua kaurakiisseliä Gancia Asti lasillisen jälkeen...
Omituisia keitoksia.. ;) Mutta tuo sama kuohari on mun ihan nro1 !!! :)
VastaaPoistaKiinnostavia nämä vanhat hyvät reseptit :) Hapatettu kaurakiisseli on nyt testattu ja tosi hyvänmakuiseksi havaittu. Rakenne oli vielä liian löysää ja haeskelen nyt sopivaa kaura-vesi-suhdetta. Varsinainen terveyspommikin on tämä ruoka.
PoistaGancia on vanha tuttu sekin :)
jep, Gancia Asti on tosi hyvää!! :)
VastaaPoistaHinta-laatu-maku minunkin mielestäni ihan kohdillaan :)
Poista