tiistai 26. helmikuuta 2013

Päivän löytö

Kankitien kierrätyksestä: Katriinan ompelimon paita. Tämä pääsee käyttöön heti :) Ja tyylipuhtaan työpaidan kaveriksi löysin samasta paikasta vielä mustat stretch-housut. Tämä oli hyvä päivä :)
Illalla jatkan "taisteluani" täydellisen hapankaurakiisselin valmistuksen parissa... Tulollaan myös raakanäkkäriä rikotuista & liotetuista vehnänsuurimoista. Aiheina myöhemmin tänään myös top-five listat "saastuneimmista" eli eniten kasvinsuojeluaineita sisältävistä vihanneksista ja hedelmistä. Pysykäähän Eilistä paistoa-linjoilla :D

5 kommenttia:

 1. Jo on hieno!! : D Mutta kuka ryökäle sen on vienyt kierrätykseen? : X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan jäänyt pieneksi... Tai isoksi :D
   Ensimmäinen kerta minun PIITKÄN kirppisurani aikana kun löysin Katriinan ompelimon vaatteen ja sattui vielä olemaan TYÖpaita :)
   Elämä on täynnä ihania sattumia. Uskomaton tuo sinunkin tämänpäiväinen postauksesi äitisi läheisestä ystävästä joka löysi kirpparilta kirjan välistä nuoruuden yhteiskuvan heistä yhdessä.

   Poista
 2. Ihana paita! todellinen löytö ja istuu niin nätisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :)
   Tämä on niin nostalginen löytö... Katriinan ompelimo oli jo lopettanut toimintansa kun aloitin nykyisessä työpaikassani. Vaatteet joita valmistivat olivat pääsääntöisesti uniikkeja tai pieniä sarjoja. Tämä sairaalan työpaidasta tuunattu paita sopii kyllä paremmin kuin hyvin nyt työpaidaksi :)
   Koko on XS mutta yllättävän reilua mitoitusta. Minä kuitenkin olen suhteellisen harteikas ja paitaan jäi vieläkin ihan reilusti väljyyttä.

   Housut ovat Reflexin. Anette ne oli jo pöllimässä sillä sekunnilla kun näki ne jalassani :D Sovittikin jo ja kieltämättä istuvat hänelle paremmin... Olisivat kuitenkin niin mukavat työhousut että mietin vielä pidänkö puoleni...

   Poista
  2. Jalassa hyvin istuvat ja mukavan tuntuiset työhousut ovat kultaakin arvokkaammat, joten minä sanon, että pidät itselläsi vaan :)

   Poista