keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vanha vinkki

Kirjoitin blogini alkuaikoina jutun kaurarouheesta kasvojen kuorinta-aineena. Mukaan on reilussa vuodessa tullut niin paljon uusia lukijoita, että haluan nostaa tuon vanhan hyväksihavaitun konstin vielä kerran esiin :)

Olen aina innokas kokeilemaan uusia terveyttä sivuavia luontaiskonsteja (esim. edellinen savipostaus). Osa opeista ja konsteista jää käyttöön ja kaappiin. Toiset sitten vaan syystä tai toisesta tekevät tilaa uusille innovaatioille.

Tämä kaurarouhe on yksi niistä vahinko-kokeiluista jotka ovat jääneet käyttöön. Edelleenkään en voi sanoa löytäneeni hinta-laatu suhteeltaan parempaa kasvoille sopivaa kuorinta-ainetta. Kaurarouhe yksistään ei toimi puhdistus- tai kuorinta-aineena, mutta hippunen sitä sekoitettuna itselle sopivaan puhdistustuotteeseen on mielestäni täydellisen sopiva karkeusaste kevyeen kasvojen kuorintaan tai hieman tehokkaampaan pesuun.

Nyt käytössäni on Madara puhdistusvaahto sekä puhdistusmaito. Kaurarouhe toimii ihan yhtä hyvin molempien puhdistustuotteiden kanssa.

2 kommenttia:

 1. Saako tuota kaurarouhetta ihan tavallisista ruokakaupoista? En ole koskaan törmännyt. Entä muistatko hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys pitkästä aikaa :)
   Kaurarouhetta saa lienee kaikista (ainakin) isommista ruokakaupoista. Paketin hinta oli muistaakseni noin 2-3€. Jos rouhe ei tunnu itselle sopivalta kasvojen kuorintaan niin senhän sitten tietysti voi vain syödä pois :)

   Poista