tiistai 22. tammikuuta 2013

Madara Time Miracle

Sain Madara Time Miracle voidesarjan testattavaksi noin kaksi kuukautta sitten. Otin sarjan heti aktiiviseen käyttöön ja nyt voin sanoa tutustuneeni tuotteisiin ihan käytännön tasolla.

Time Miracle Anti-aging sarja on kehitetty aikuiselle naiselle. Sarjan voiteet eivät sisällä lainkaan vettä
, vaan 100% luonnon tehoaineita. Mukana on yhdistelmä ihoa nuorentavia pohjoisia luomuviljeltyjä kasveja sekä suomalaista koivun mahlaa.


Madara kosmetiikkatuotteet ovat täysin luonnollisia ekologisia tuotteita jotka täyttävät Ecocert-vaatimukset. (ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.)Ja omia ajatuksiani:

-Madara luonnonkosmetiikan pakkaukset ja ulkoasu erottuvat edukseen luomukosmetiikan joukossa. Raikas vihreä-valkoinen-hopea värimaailma on vähäeleisen tyylikäs ja tuotteet onkin ilo jättää esille kylppärin tasolle.

-Iso plussa pumppupulloista. Minulla on ihan erityisen herkkä ongelmaiho. Teinivuosista lähtien olen hoitanut akneen taipuvaista ihoani. Myös silmät ärtyvät helposti voiteiden tuoksuista tai muista ainesosista. Silläpä olen aina ollut varovainen ja huolellinen voiteiden levityksessä. Aina hiukan vierastan isokorkkisia voidepurkkeja. Vaikka käytän spaattelia, mietin kuitenkin voiteen altistumista ilman vaikutukselle (erityisesti wc-kyppärissä jossa itse hoitelen ilta- ja aamutoimet). Eniten olen aina ihmetellyt silmänympärysvoiteita jotka pakataan "sormin kaiveltavaan" pikkurasiaan. Varmasti kaikki eivät ole rutinoituneet spaattelin käyttöön. Ja silläkin on hankala saada niin vähän tuotetta kuin silmänympärysiho tarvitsee. Madara Time Miracle sarja on siis pakattu pumppupulloihin. Siitä pisteet :)


-Tuoksu. Se on aivan täydellinen. Puhdas, raikas ja luonnollinen vaikka jossain takana häivähtää kirpakka "desinfioiva" tuoksukin. Tuotteisiin käytetyissä kasveissa ei mainita ruusua, mutta olen tunnistavinani sitäkin :) Minulle tuoksut ovat niin tärkeä osa elämää että jos jonkun ominaisuuden tästä sarjasta nostan ihan ykköseksi, niin se on juurikin näiden voiteiden hyvä tuoksu.

-Koostumus. Sekä päivä- että yövoide ovat helposti ja nopeasti imeytyviä. Päivävoide toimii hyvin meikin alla ja nopea imeytyvyys onkin päivävoiteessa iso plussa. Voide jättää ihon mattapintaiseksi eikä iho tunnu rasvaiselta pitkänkään päivän jälkeen. Vaikka Time Miracle-voide tuntuu suhteellisen kevyeltä, se on ollut riitävän tehokas pitämään ihon kosteutettuna jopa nyt talven kylmimpinä kuukausina.
Yövoide voisi imeytyä vaikka himpun hitaamminkin :) Minulla on tapana hieroa kasvot yövoiteen levityksen yhteydessä. Time Miracle-voiteen kanssa hierontasessio tyssää lyhyeen. Erityisesti saunan jälkeen olen levittänyt yövoidetta parikin kerrosta tehohoidoksi. Saattaa olla että yövoide loppuukin paljon ennemmin kuin päivävoide.


-Silmänympärysvoide. Yksi harvoista elämäni aikana käyttämistä voiteista joka ei ärsytä silmiäni laisinkaan. Aamuisin olen laiska levittämään silmänympärysvoiteita ja levitän yleensä päivävoiteen silmänympärysihollekin. Silmäni eivät ole olleet moksiskaan myöskään Time Miracle päivävoiteesta. Ja se on jo aika paljon se :)
Silmänympärysvoiteen pumppuosa on ollut ainakin nyt alussa aika "ärhäkkä". Vaikka pumppua painaisi miten varovasti, voidetta tupsahtaa aina reilusti enemmän kuin se suositeltu "tulitikunpään kokoinen tippa". Olen siis lotrannut silmänympärysvoidetta ihan yli normimäärien niin ylä- kuin alaluomillekin ja loput vielä huultenympärysiholle. Silmäni eivät ole ärtyneet tai turvonneet vaikka ovat saaneet voidetta ylimääräisiä kerroksia.-Ainesosat. Madara tuotteet ovat Ecocert sertifioituja, eli siis täysin luonnonmukaisia ja ekologisia kosmetiikkatuotteita. Niitä ei ole myöskän testattu eläinkokein. Olen aktiivinen luonnonkosmetiikan kuluttaja ihan kirjaimellisesti ruohonjuuritasolla; kotona ja keittiössäni on syntynyt jos jonkinmoista sekoitusta ihon- ja hiusten hoitoon. Jos jollekulle luomukosmetiikka herättää mielleyhtymän juurikin näihin kotikutoisiin sekoituksiin, niin suosittelen kyllä tutustumaan vaikkapa näihin Madaran tuotteisiin. Aika uskomattomalta tuntuu että voiteiden laatu, koostumus, imeytyvyys, tuoksu, ja säilyvyys on saatu aikaan ainoastaan luonnollisia ainesosia käyttäen. Herää vain ihmetys että miksi sitten yleensä kosmetiikkaan tarvitsee lisätä mitään kemiallista "myrkkyä"?

-Pumppupullojen läpinäkymättömyys aiheuttaa nyt parin kuukauden käytön jälkeen ihmettelyä, josko jo pitäisi pikkuhiljaa hankkia uusia tilalle. On ihan arvoitus paljonko purkeista on käytetty... Joidenkin sarjojen pakkauksissa pumppupullon pohjaosa nousee pullon tyhjentyessä. Siitä voi helposti seurata kulutusta ja ajoissa tilata lisää joko samaa hyväksi havaittua tuotetta tai jotain uutta kokeiluun. 
Arvioisin kuitenkin pullojen painosta että kaikkia kolmea tuotetta on vieläkin jäljellä ihan reilusti. Eli Time Miracle-voiteet tuntuisivat olevan todella riittoisia.
-Kokonaisuudessaan ihan todella lämpimästi suositeltava sarja aikuiselle naiselle. Erityisesti minulle tulevat mieleen naiset jotka eivät koskaan aiemmin ole käyttäneet luonnonkosmetiikkaa. Time Miracle-sarjan ulkoasu, laatu,  tuoksu ja koostumus eivät ole mitään "ekohippikamaa". (Käytän tätä sanaa sisällyttäen siihen kaiken oman rakkauden,  kiinnostuksen ja kunnioituksen aiheeseen,  mutta ymmärtänette ajatuksen. Lukijani tietävät kyllä pellavansiemen-naamioni, kananmuna-hiustenpesuni, nopoo-kokeiluni, kahvinporo-ihonkuorintani sunmuut hyviksi havaitut luomukonstit jotka ovat jokapäiväisessä käytössä :)

Madara Time Miracle on nuorekas, tyylikäs, laadukas ja toimiva tuoteperhe joka kirkkaasti ottaa paikkansa laatukosmetiikan joukossa.
Madaran nettisivuille erityismaininta hienosta Raaka-aineet-linkistä. Siitä löytyvät tuotteissa käytetyt ainesosat, latinankielisistä nimistä selkeät suomennukset, ainesosien käyttötarkoitus ja vaikutus. Kasveista löytyy jopa kuva. Mielenkiintoinen ja tavalliselle kuluttajalle opettavainen osio.

-Madara-tuotteiden jälleenmyyjät löydät paikkakunnittain TÄÄLTÄ
-Netissä Madara-tuotteiden tilaaminen käy helposti ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta

Käytössäni on ollut myös Madara puhdistusvaahto, puhdistusmaito, kasvovesi sekä sävyttävät päivävoiteet. Kerron niistä tarkemmin tulevalla viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti