torstai 17. tammikuuta 2013

Riisipihvit - gluteeniton



Tähän settiin yhdistin tämänpäiväistä, eilistä ja toissapäiväistä.
Toissapäivänä Iskä Kokkaa-blogin ohjeella valmistunut riisilaatikko tuunaantui pihveiksi, lisukkeeksi eilisten vietnamilaisten rullien täytteitä ja tänään sekoitettua raitakastiketta. S'il vous plaît :)

Loppuerä riisilaatikkoa.


Leikkasin kylmässä kiinteäksi jämähtäneen riisilaatikon noin sentin paksuiksi siivuiksi.


Painelin piparimuotilla pieniä sydänpihvejä. Mietin hetken josko leivittäisin nämä mutta päätin kuitenkin että voissa paistaminen kyllä aateloi ainekset :)




Pihvien kastikkeeksi intialainen raita:
Nippu tuorekorianteria.
2dl turkkilaista jogurttia
1/4 sitruunan mehu
1/4tl suolaa
1/2tl sokeria
1 puristettu valkosipulinkynsi

Raita-ohjeitakin löytyy moneen makuun. Tämä sekoitus valmistui nyt kotoa löytyneistä aineksista.



Eilisiä rullien täytteitä riitti vielä tämänpäivän salaattitarpeiksikin.



Ja vielä: Ne sydänmuoteista ylijääneet pikkuroippeet ajattelin jo suosiolla kompostoida. Mutta mutta... Perhe tykästyi pihveihin niin että lopuksi pannulle heitettiin vielä ne leikkuusilputkin...

riisipihvit / gluteeniton riisipihvi / riisipihvi resepti / helpot riisipihvit / intialainen raitakastike / 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti