Tähän settiin yhdistin tämänpäiväistä, eilistä ja toissapäiväistä.
Toissapäivänä Iskä Kokkaa-blogin ohjeella valmistunut riisilaatikko tuunaantui pihveiksi, lisukkeeksi eilisten vietnamilaisten rullien täytteitä ja tänään sekoitettua raitakastiketta. S'il vous plaît :)
Loppuerä riisilaatikkoa.
Leikkasin kylmässä kiinteäksi jämähtäneen riisilaatikon noin sentin paksuiksi siivuiksi.
Painelin piparimuotilla pieniä sydänpihvejä. Mietin hetken josko leivittäisin nämä mutta päätin kuitenkin että voissa paistaminen kyllä aateloi ainekset :)
Pihvien kastikkeeksi intialainen raita:
Nippu tuorekorianteria.
2dl turkkilaista jogurttia
1/4 sitruunan mehu
1/4tl suolaa
1/2tl sokeria
1 puristettu valkosipulinkynsi
Raita-ohjeitakin löytyy moneen makuun. Tämä sekoitus valmistui nyt kotoa löytyneistä aineksista.
Eilisiä rullien täytteitä riitti vielä tämänpäivän salaattitarpeiksikin.
riisipihvit / gluteeniton riisipihvi / riisipihvi resepti / helpot riisipihvit / intialainen raitakastike /
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti