tiistai 15. tammikuuta 2013

Lapsen ajatuksia

Missä välissä siitä "vaippapyllystä" ehti kasvaa näin iso tyttö... Fyysisesti tyttäreni Lempi on ollut minua isompi jo jonkun aikaa :D mutta että ajatuksensakin pistävät minut,  monta mutkaa kokeneen, aikuisen naisen hetkeksi hiljaiseksi.

Kaksi tyttäristäni ja ihana miniäkin kirjoittelevat harrastuksekseen blogia. Kukin erilaista,  oman persoonansa mukaista, niin teksteiltään kuin ulkoasultaankin oman-näköistä. Täytyy tunnustaa että ihan joka juttua en tule kiireessä lukeneeksi,  päivän kuulumiset vaihdetaan kuitenkin ihan kasvokkainkin :)
Tämä Lempin viimeisin postaus nyt kuitenkin pysäytti. Minä en taida olla ollenkaan yhtä sinut omien pikku "vikojeni" kanssa kuin vasta 15v tytär...

Suosittelen lukaisemaan tämän monenlaisia ajatuksia herättävän postauksen :)


Minä vietän vapaapäivää ja odottelen rakasta ystävää "täyshoitoon". Kulmat,  ripset ja hiuksetkin kerralla kuntoon. Illaksi on tulossa uusi ruokakokeilu.  Laitan raporttia kunhan pöty on päässyt pöytään asti :)


5 kommenttia:

 1. Sinulla on fiksu tytär - harva tuonikäinen osaa noin kypsästi ajatella. Nuo anonyymit kommentoijat taas masensivat. Tuntuu, että netti on aika armoton paikka nuorille. Varsinkin, jos itsetunto ei ole kunnossa, huokaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi on kyllä ihana nuori nainen :)
   Aika hurjaa ja kurjaa on varmasti useankin nuoren bloggarin saama palaute... Lempin persoona ei lienee yleisesti ottaen ärsytä ja hän ei kovinkaan paljon niitä ihan övereitä kommentteja saa. Eikä sitten niistä harvoistakaan yöuniaan menetä :)

   Poista
 2. Toi Lempin postaus oli kyllä aivan uskomattoman hienosti kirjoitettu. Niin fiksusti ja todellakin pysäyttävästi.

  Harmi kun en pääse sinne kotiin syömään! Mitä ruokaa siellä on tuloillaan? Kävin juuri lenkillä, itseasiassa olen tehnyt tänään kaksikin lenkkiä :) täällä on todella kauniita luontomaisemia. Terveiset kotiin! Kerrohan ystävällekin terveisiä :) Taidan tietää kuka on kyseessä! :) Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli. On sinulla ihana sisko :)

   Meillä oli tänään ihan uutta herkkua... Huomenna näet kunhan saa jutun raapaistua kasaan :)

   Poista
 3. Niin, sinulla on varsin upeat tyttäret. Olen ottanut tavaksi seurata heidän elämäänsä blogeista ihan sen vuoksi, kun ei omista tyttäristä ole kokemuksia. Eivät taida nämä aivan keskivertotyttäriä edustaa, mutta on sitäkin kiinnostavampaa nähdä mitä heistä vielä tulee. Itsetunto on molemmilla hyvin kohdallaan, ja ovat molemmat samalla sekä hienostuneita että maanläheisiä. Ansioista voinet kasvattajana ottaa paljon pisteitä itsellesi. Mahtavaa.

  VastaaPoista