torstai 23. lokakuuta 2014

Tilauksesi on vastaanotettuMuutama huolestunut tomaattien kasvattamiseen hurahtanut lukija on jo ehtinyt laittaa viestiä, josko tomaatinsiementilaus on joutunut hukkaan. Ei ole - voitte nähdä rauhaisan punaisia unia tulevan kesän tomaattisadosta :)

Siementomaatit on aikanaan poimittu ja tyhjiksi puristeltu, siemenet kuivattu, talteen jemmattu ja kierrätyskuoret kerätty. Ihan kohtapuolin - kunhan viimeinenkin suppissanko on perattu ja kuivattu, laitan postia tulemaan.

Ihan turhaan löi sydän sata volttia postilootalla... Peltiloota välähti, mutta huomautuksella selvittiin :)


Enkä ole ehtiny mitään leipoa - vaikka lupasin sitä piirakkaa... Mutta niitä suppiksia on nyt pyöritelty pakkaspäivät. Viimeiset sain eilen lauteilta ja pesin siitä motivoituneena koko saunan ja istuin siellä koko illan.
Ja tänään pyörähdin kierrätyskeskuksessa ja löysin Stokken tuolin pikku rahalla ja kasan muutakin mukavaa...
Mutta pääasiaan - eli niitä tomaatin siemeniä on tulossa viimeistään nyt ainakin ennen joulua kaikille ilmottautuneille :)

4 kommenttia:

 1. HEI ! Olen ollut lomalla koko viikon ja laittanut kotia syyskuntoon. Vaihtanut verhoja ja muuta. Keittiöön laitoin punaiset verhot ja lapsi sanoi, että äiti meillä on ihan joulu jo. Ja nyt saan sitten ekan joululahjankin! Kiitos Johanna ! Tv Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo kiitoksista :)

   Lupaan, että ennen joulua istahdan raapustamaan muutamaan kymmeneen siemenkuoreen osoitteet :) Kylvöpuuhiin pääsee helmikuun lopulla.

   Poista
 2. Pistähän Johanna lähetysosoite mukaan, saat paluupostissa varmoja siemeniä (valkosipuli Kannaksen kantaa 20-luvulta, teki paljon itusilmuja tänä kesänä) ;)
  (hykerrellen punaisia tomaattiunia nähden, mari).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jo etukäteen Mari :)
   Minulla on nyt pari vuotta ollut jotain kantaa kokeilussa. Jäivät aika pieniksi ja jätinkin ne vielä multiin ensi kesäksi. Saattoi olla myös lannoituksen puutetta - ja yksi iso tuija kuivattamassa maata. Ensi kesäksi kaadan puun ja lisään hevonpeetä.

   Poista