perjantai 30. toukokuuta 2014

Seerumi kesäkasvoille

Kevätuutta Lumenelta - Bright Now Visible repair -sarja sai täydennystä: Ihonsävyä Korjaava Seerumi. Käytin talven aikaan Lumene Lab -sarjaa. Keväällä tyhjentyneet Labit vaihtuivat Bright Now -sarjan yö- ja päivävoiteeseen. Nyt sain Lumenelta lisäboosteriksi vielä tämän uutuusseerumin saatesanoilla, että testaisin sen toimivuutta kaulan alueen maksaläiskiin ja kasvojen ihon kirjavuuteen.

Seerumi on kevyttä ja imeytyy hetkessä. Niinä päivinä kun käytän meikkipuuteria, levitän kasvoille aamusta ainoastaan tätä seerumia ja maksaläiskien alueelle suojakerroinvoidetta.
Ihoni, joka on jonkin verran rasvoittuva, pysyy kesällä freesimpänä kun korvaan päivävoiteen seerumilla. Kotipäivinä voin levittää iholle päivävoidettakin, mutta meikin alle en helteellä levitä yhtään ylimääräistä rasvaa. Seerumi jättää ihon pinnan tasaiseksi ja sen päälle on helppo levittää meikkipuuteri.

Tunnelmakuvia aiheesta sateisessa kevätpuutarhassa. Mikä näistä inspiroi sinua eniten?

Herkät tuoksuvat omenankukat
 Suomalainen kielo - varjon valkoinen valtiatar

Siro vaaleanpunainen pikkusydän
 Vaatimaton mustaherukankukka
 Rehevänä nouseva mansikka
 Huumaava syreeni
 Kevään pirteä väripilkku - ruusukvitteni
 Täpäkkä raparperinkukka

 Ylväänä kohoava kuunlilja
Alppiruusun rehevyys
Minä inspiroiduin tämän aamun lehdestä ja allaolevasta kuvausrekvisiitasta :)
Olen seuraillut Cittarin Lumene-kamppiksia ystävien kanssa jo vuosia - toisinaan niissä on jopa -40% alennukset. Tänä viikonloppuna Cittarin kampanjatarjous on -30% kaikista Lumenen tuotteista. Jos tarvitset täydennystä kesäkasvojen hoitoon, niin kannattaa katsastaa nyt oman Cittarisi hyllyvalikoima Lumenen osalta.

Tässä linkissä lisätietoa Bright Now -seerumista. "Formuloitu ilman parabeeneja, formalehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä väriaineita. Säännöllinen käyttö auttaa vaalentamaan ja häivyttämään pigmenttiläiskiä pysyvästi sekä tasoittamaan ihonsävyä vähentämällä ihon melaniinin tuotantoa."

Maksaläiskien kanssa taistelee lähes jokainen aikuinen nainen konstilla jos toisella. Itse en ole toistaiseksi sen kummempia hoitoja yrittänyt, kuin ihon suojaaminen korkeilla suojakertoimilla.
Sivustaseuranneen huomiona tämä; ystäväni isot maksaläiskät ovat haalenneet lähes näkymättömiin. Hän jätti kaikki lisätyt sokerit pois ruokavaliosta ja lopetti maksaläiskien suojaamisen sen kummemmilla kuin suojakertoimella varustetuilla normipäivävoiteilla. Sitä en tosin tiedä, josko em. konstit olivat ne jotka tehosivat hänellä. Vielä tänä keväänä en ole itse uskaltautunut kokeilemaan samaa...

Lempi-tytär muuten juuri eilen huomautti, että maksaläiskät kaulallani ovat vaaleammat kuin aiempina vuosina - niin olen ollut huomaavinani itsekin. Uskon että viime vuosien sokerin käytön minimointi on auttanut asiaan.
lumene bright now voiteet seerumit / aikuisen naisen voidesarja / päivävoide yövoide seerumi

4 kommenttia:

 1. mansikat :) Tingrid

  VastaaPoista
 2. Pitäis itsekin tajuta jättää rasva pois meikin alta... :D

  Sulla on muuten niin paljon kaikkea mielenkiintoista, hyödyllistä ja fiksua asiaa, että tosi ihanaa kun oot innostunut bloggaamaan ja vieläpä kirjotat kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika :)

   Kiva että olet löytänyt jonkun uuden vinkin. Itsekin kyllä selaan monta mukavaa blogia joka päivä ja aina niistä jotain ideaa tarttuu mukaan :)

   Poista