maanantai 13. toukokuuta 2013

Kukkakauppa Lidl

Juuri pääsin postailemasta kuinka jääkaappi on vain valo pimeässä. Käyn ehkä max. kerran viikossa Cittarissa ja pikaostokset hoidan tarvittaessa lähikaupastani Lidlistä - sieltä nytkin sitten kipaisin maitoa ja raejuustoa.
Kerroin jo joskus aiemminkin että ainakin oman paikkakuntani Lidl laittaa poistokukkia pakkauspöydälle. Mukava yllätys asiakkaille - ilmainen kukkakimppu kotiinviemisiksi. Viimeksi löysin pöydältä ison rahapuun keraamisessa ruukussa. En tiedä onko käytäntö maanlaajuinen vai liikekohtainen, mutta isosti plussapisteitä kuitenkin Lidlille tästä minuakin jo useampaan kertaan ilahduttaneesta tavasta.
Nyt poistopöydältä löytyi kahta erilaista kukkakimppua ja valitsin niistä ison puna-valkoisen. Värit sopivat Lempi-tyttären huoneeseen joka juuri parhaiksi tuli kotiin kevään tanssinäytöksistä. Onnea rakas Lempi :)


4 kommenttia:

 1. Ilmeisesti käytäntö on Lidlin liikekohtainen tai ainakin paikkakuntakohtainen, täällä Tampereella en ole koskaan nähnyt Lidlissä ilmaisia kukkia. Käyn kahdessa eri Lidlin liikkeessä ainakin pari kertaa viikossa. Yhden kerran joulun jälkeen oli kassojen takana tarjolla glögitölkkejä ilmaiseksi ;) Mieluummin kyllä ottaisin niitä kukkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on sitten ihan harvinaisen reilu Lidl :) Julkinen kiitos siitä.
   Miksei tapaa muuten viljellä laajemminkin - eiisen paiston kukista kun ei voi saada aikaseen terveysriskiä.
   Juuri äsken vilkaisin kimppua tyttären huoneessa ja on mielestäni edelleen ihan myyntikelpoinen - siis ei pienintäkään nahistumisen merkkiä missään.
   Voithan tietty ottaa asian puheeksi Lidlissä - helpompihan olisi henkilökunnallekin antaa asiakkaiden viedä kukat kuin purkaa kimppuja kompostiin ja muovi- tai paperijätteeseen.

   Poista
 2. Sama täällä Jyväskylässä, eipä ole ollut ilmaiseksi mitään tai edes hurjilla alennuksillakaan, ehkä vain pari kertaa kuussa siellä tosin vain käyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysypä joskus miksei ole, koskapa olet nyt kuullut että on liikkeitä joissa kukat jaetaan asiakkaille :)
   Tämä on kyllä tapa jonka soisi yleistyvän ihan jokaiseen kauppaan ja kauppaketjuun.
   Laitan aiheesta seuraavan kerran viestiä Cittarin palautelaatikkoon.

   Poista