tiistai 18. syyskuuta 2012

Salaisuus ja monta muuta

Salaisuus, Rhonda Byrne. Sen oli aika löytää tiensä meillekin... Tänään oli kirjataivaspäivä kirppareilla. Selailen pinoani elämääni tyytyväisenä. Jos nyt menen samantien "nukkumaan", montako ehdin lukea ennen aamua...


Aloittaisinko tästä: Totuus kolesterolista, Petri Kovanen Timo Strandberg Maarit Huovinen WSOY 2011


Vai vanhoista totuuksista: Sovinnolla solakaksi, Eero Kiviranta Toivo Rautavaara. Viisaasti viehkeäksi, Ingrid Trägårdh.


Vai näistä: Naisten salaiset maailmat, Kirsi Pohjola. Kaksoisliekkejä ja sukulais-sieluja, Elisabeth Clare Prophet. Rytmit sinussa ja luonnossa, Astrid Neeme


Hyllyyn ilman läpilukemista paikkansa lunastavat ainakin Haaksirikkoisen tarina, Gabriel Garcia Marquez. Näin olen kuullut, Axel Fredenholm. sumenKieli opi pirrkko Leino :D


Ja vielä päivän Lidl suositukset:
Nukanpoistaja 4.99€, mukana paristo. Edellinen palveli kirppisneuleiden tuunailussa yli kymmenen vuotta mutta surahti viimeiset kierroksensa viime viikolla. Tämä on talven must-härveli.
Pinjansiemeniä, 2.90/100g. 29€ kilohinta on edullinen verrattuna pinjansiementen nykyiseen markettihintaan. (Muistelen että Pirkka pinjansiemenetkin ovat noin 60€/kg, saa huomauttaa jos nyt olen ihan väärässä) Nippu hyvää basilikaa ja pesto onkin melkein kasassa...19 kommenttia:

 1. No sieltähän se Salaisuus saapui, aloita siitä! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, arvasin että huomaat tuon :) Asiat tapahtuvat ajallaan ja tavallaan, niinkuin niiden pitääkin :)

   Poista
 2. Toimiiko tuo nukanpoistaja todella? Enpä ole tuollaisesta kuullutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii :) Ihmehärveli, tämä kököttää aina latingissa silitystason lähellä. Neuleet ja villakangastakit uudistuvat kun tällä ensin ajelee nukan ja nypyt pois, lopuksi vielä höyrytys.

   Usein kirppareilta löytyy laadukkaita merino-, silkki- ja muita villavatteita. Jos niiden ainut minus on jokunen nyppy kainalon- tai helman seudulla, ne kannattaa ottaa matkaan. Laadukkaista materiaaleista nypynpoistaja tekee usein ihan uudenveroisia Akryylipaitoihin ei kannata vaivaa nähdä, eikä niistä nyppyjä pois saisikaan...

   Poista
  2. Kiitos neuvosta, käynpä katsomassa josko Lidlissä on näitä vielä jäljellä!

   Poista
  3. Ainakin vielä eilen illalla oli :)

   Poista
 3. Ja sitten niitä asioita vasta rupeaa tapahtumaankin kun luet tuon kirjan ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kirjaa luen nyt kappale kerrallaan, joka ilta vähän, säästellen... Ajatus sisäistyy paremmin kun päivän pohdiskelee luettua pätkää. Ihania viestejä on jo ainakin tuonut tänne blogipostiinkin... On se elämä vaan ihmeellistä :)

   Poista
 4. Voi joo, samaa mieltä, aloita salaisuudesta! Kirjalla voi olla ihmeellisiä vaikutuksia, usko tai älä.
  Ajattelin juuri, että jonakin ankeana syyspäivänä pitäisi kirjoittaa "salaisista muutosagenteista". Kirjoitetaan sitten niistä molemmat.

  Hyvää yötä ja kauniita unia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Preferita :)
   Kiitos kommentista. Aloitinkin, mutta koska olen niin paljon kuullut kirjan vaikutuksesta, säästelen ja tunnelmoin sitä kappaleen kerrallaan. En siis rohmunnut koko teosta viime yönä :)
   Kirja tuntuu helpostiluettavalta ja minulla on paha tapa lukea sujuvaa ja ymmärrettävää tekstiä ihan liian nopeasti. Tänään luenkin alkukappaleen uudemman kerran, täysin hereillä ja ajatuksella.

   Poista
 5. Luin Salaisuuden pari vuotta sitten ja sen luettuani oon toteuttanut monia unelmia, sellaisiakin mitkä on tuntuneet tosi mahdottomilta aiemmin. :) Myös se toinen kirja Voima on tosi noh, voimaannuttava.

  Välillä nuo kirjat vaan unohtuu hyllyyn oppeineen.. Olin vähän aikaa sitten melko masentunut työttömyyden ym. takia mutta sitten muistin nuo kaksi kirjaa, luin ne uudestaan ja aloin toteuttaa niiden oppeja - nyt olen onnellinen ja sain työpaikan.

  Mielenkiintoisia kirjoja, varsinkin tuo Chakra käsikirja ja Rytmit sinussa ja luonnossa, kerro niistä lisää sitten kun olet lukenut..? :)

  -t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle t :)
   Ihana viesti, toivottavasti lukijat huomaavat lukea näitä kommentteja. Jos jostain saa voimaa ja uskoa, niin juuri tämänkaltaisista aidoista viesteistä.
   Luenkin Salaisuus-kirjan nyt ihan erityisellä kunnioituksella ja arvostuksella. Saa nähdä mihin se minua vie :)

   Chakra-käsikirjan olen jo lukenutkin aiemmin. En ole ihan varma, onko se jo "kirjastossani" vai ystävälläni :) Meillä kirjat kiertävät tätä ystäväporukan lukijarinkiä ja suurin osa on käytännössä "yhteisiä".

   Minullekin tuo Neeme on ihan uusi tuttavuus, erityisen kiinnostava kirja sekin. Laitan juttua kunhan olen tutustunut aiheeseen :)

   Poista
 6. Huomenna Lidliin,kiitos vinkistä! Saanpahan käytettyä loput basilikasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole basilikaa... Monta pussia kyllä siemeniä ensikesäksi :) Suunnitelmissa onkin laajentaa yrttitarhaa, tai siis tehdä kokonaan ihan uusi etupihan kaunistukseksi. Ensikesänä on sitten basilikaa ja monta lajia :)

   Poista
 7. Tuosta suomen kieliopista tulikin mieleen, että pitääkin hankkia suomenkielen kielioppikirja. :) Luetko oikeasti noin paljon? wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukisin paljon enempikin jos päivä riittäisi... En blogia kirjoitellessa jaksa ottaa ongelmaa kirjoitusvirheistä vaikka välillä kyllä niitä pilkku- ja muita sääntöjä taidan vähän oikoa :D Kun nyt tuli tämmöinenkin opus vastaan, niin ilmanmuuta otin matkaan opiksi ja ojennukseksi. En taida nyt kuitenkaan sitä tähän läppärin kulmille sijoittaa, menee pian sitten ihan pilkunviilaamiseksi koko blogi...
   Aion kyllä lukea läpi, katsotaan huomaatteko parannusta blogitekstien tasossa :D

   Poista
 8. Hei!
  oi, miten houkutteleva kirjapino ja muutenkin pidän kovasti blogistasi ja sen aihealueista.
  Ainoa pieni miinus noissa pinjansiemenissä on alkuperämaa, joka muistaakseni oli Kiina.
  Helit

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Olivat kyllä ihania löytöjä.
  Hyvä huomio pinjansiemenistä, itsekin sitä vähän mietiskelin.
  Vilkaisin muuten Meiran pinjansiemenpussia. "Pakkausmaa Suomi", alkuperää ei ilmoitettu :O Että pieni plussa kuitenkin tuohon Lidlin jyvien Kiina-alkuperä-miinukseen siitä, että rehellisesti kuitenkin asian ilmoittavat :)

  VastaaPoista
 10. Onpa ollut upeita löytöjä Sinulla! <3

  VastaaPoista