perjantai 28. syyskuuta 2012

Etanavoide arpien hoitoon

Katkelma Kesän merkit kultatyräkistä-postaksestani:
"Joku varsi kuitenkin siinä touhutessa vahingossa katkesi tyräkistäkin. Puuhastelin biksuilla ja maitiaisneste pisaroi käsivarsille ja reisille. Nyt kahden kuukauden kuluttua niissä kohdin on edelleen punaiset arvet, joiden pintaiho on kuivunut ja ryppyinen..." 

Blogini lukija huomasi jutun ja lähetti avuksi Baba de caracol etanavoiteen:

- Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 - Häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
- Korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita
- Ehkäisee aknea ja ihotulehduksia

- Häivyttää aknen jättämiä jälkiä

- Edistää haavojen paranemista

- Korjaa selluliittivaurioita

- Häivyttää ihon venymis- ja raskausarpia 
- Ravitsee tehokkaasti ihosoluja ja estää solukuolemia


Ostin joskus tämän voiteen äidilleni ja siskolleni joululahjaksi, koskapa olin kuullut ja lukenut voiteesta pelkästään hyviä kokemuksia. Ei mitenkään marttyyrinä, mutta itselleni en hennonut :D 
Äitini kallein kosmetiikkaostos oli siihen saakka ollut Nivea-purkki. Hänkin tykästyi tähän etana-voiteeseen niin, että on hankkinut jo kaksi lisää ensimmäisen lahjapurkin jälkeen.

Tänään aloitan hoitokuurin näille tyräkin paloarville. Kasvoissanikin on viimeaikaisten näppylöiden jäljiltä punaisia arpia, joten samalla otan käyttöön voiteen myös kasvojen iholle.

Pakkaus on harvinaisen iso kasvovoiteeksi 100ml, luulen että on hyvin riittoisa. Jos tähän on lisätty tuoksua, niin se on hyvin mieto. Muistuttaa tuoksuttomia apteekkikosmetiikkatuotteita.
Jälkikirjoitus: Paloarvet käsistä ovat hävinneet kokonaan. Niitä ei enää löydä etsimälläkään. Lisäsin voidetta arpiin yleensä vain iltaisin. Vertailevaa tutkimustietoa minulla ei aiheesta ole mutta olen yllättynyt lopputuloksesta. Jos voide osaltaan auttoi ihoa kuntoutumaan niin hyvä niin.
Kasvojeni iho on ikuinen prosessi. Saan näppyjä lienee jo sanasta näppy :) Voide tuntuu kasvoillakin hyvältä, imeytyy hyvin eikä ärsytä minunkaan herkkää ihoani tai silmänympäryksiä.
Suosittelemisen arvoinen tuote.

5 kommenttia:

 1. Täällä etanavoide jokapäiväisessä käytössä . Läästin naamaan joka aamu .
  Hyväksi todettu ,jo kolmas purkki menossa ;)
  Mukavaa viikonloppua ;D

  VastaaPoista
 2. Kallista tuo on, mutta pari 30v kaverianikin käyttää tuota jo päivittäin. Johonkin vaivaan sitä hankkivat ja hyväksi totesivat.

  VastaaPoista
 3. Moi, olen lopettanut tuotteen myynnin kaupassa, mutta Life-kaupoista sitä lienee saa : ) Tuote sai ihan hyvää palautetta, mutta ajattelin tarkistaa vielä miten "etanan lypsäminen" tehdään ; )

  VastaaPoista
 4. Hei Blokkauksesi ansiosta kävin juuri life kaupasta ostamassa kyseisen purkin ;) aivan mahtavan tuntosta iholla. ja nyt saavat arvet kyytiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista :)
   Tämä on kyllä sellainen voide jota kaikki sitä kokeilleet ovat ainoastaan kehuneet. Minullakin on vielä purkinloppu käytössä. Käsivarsien arvet paranivat syksyn mittaan mutta nyt olen lisännyt voidetta ihan paksun kerroksen leukaan isosta näpystä jääneeseen arpeen. Näyttäisi että on vähän tasoittunut.

   Poista