torstai 20. syyskuuta 2012

Punaiset Hai-kumpparit

Nämä löysin viimeviikolla SPR-kirpparilta ja katsokaa miten onnelliseksi saaja tuli :D

IMG_0218

IMG_0171

IMG_0219


Siinä fiilistelee Lempi-tytär. Haavelistassa oli punaiset Hai-kumpparit syksyksi. Ehjiä ja sopivia kumppareita ei kirppareilla hirmuisesti liiku, joten olimme vertailleet näiden hintoja jo muutamasta myyntipisteestäkin. Mutta, kuten Salaisuus-kirja opettaa, ajatukset toteutuvat; Uudet punaiset Hai-kumpparit kokoa 38 kirpparin kenkähyllyltä...

Eipä tämä vielä mitään... Kurkatkaapa kenkäpulaa poteneen Saaran ostokset :)

10 kommenttia:

 1. Hei.

  Kylläpäs oli hieno löytö! Ja ajatella, että joku on nuokin lahjoittanut tarpeettomana. Olen itsekin usein yllättynyt kuinka hyvää ja laadukasta tavaraa löytyy SPR:n kirppareilta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eija :)

  No niin oli. Lempi oli haaveillut näistä kumppareista koko kesän. Tutkailtiin jo kaikki paikkakunnan kaupat ja viidenkympin paikkeilla taisivat kustantaa. Mikä olikaan aavistus, etten näitä sitten aiemmin ostanut... Oli kyllä ihan ihme tuuri, väri ja koko just oikeat.

  Totta on, SPR:llä on kyllä paljon ihan oikeasti arvokastakin tavaraa. Osaavat tietysti hinnoitellakin, eikä nyt ihan eurolla useimmiten mitään luksusta löydy. Kirjoja ostelen sieltä paljonkin, Kirrin kirpparilla on aika laaja kirjavalikoima ja hinnatkin ihan kohtuulliset.

  VastaaPoista
 3. lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin keväällä on mukava laittaa Hai-saappaat jalkaan. Niitä voi käyttää päivittäin , ja jos ajat autoa , niin siinäkin ne on tosi hyvät.

   Poista

 4. <paljonko hait maksoi? Itse ostin TORI.fi :stä poosan väriset 10 € + postarit 7,20 ,siistit on numero 37 mut minulle sais olla 38 ! vaihdetaanko ?
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maarit :)
   Kiitos tarjouksesta :) Nämä Lempin kumpparit on jo olleet kovassa käytössä eli eivät enää ole ollenkaan näin siistit. 38 on muutenkin hänelle ihan passeli - eli pienemmät eivät mahtuisi.

   Poista
 5. Kivat saappaat ja ihanat farkut, mut käytä nopeaa liikettä kuvatessa suurempaa ISO arvoa (herkkyyttä) ja nopeampaa suljin aikaa, niin kuvista tulee terävämpiä. Ihan kivoja kuvia muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Et arvaa miten ihania yllätyksiä ovat tällaiset kommentit. Että joku viitsii nähdä vaivaa ja neuvoa. Kameran käyttö on minulle yksi niitä pitäisi-opetella juttuja... Sain jokunen kuukausi sitten kätevän Olympus-kameran ja hyvät objektiivitkin käyttöön - nyt vain pitäisi ihan oikeasti opetella hyödyntämään kameran mahdollisuuksia.
   Kiitos vielä - tämä kommentti piristi päivää :)

   Poista
 6. Aika huikeeta. Ihka uudet kumpparit kirppikseltä. Itse törmasin uusien Hai-saappaiden hintakattoon äskettäin 65EUR.

  VastaaPoista