lauantai 26. lokakuuta 2013

Rakkauslaulu, ravintotiheys ja roiskeita

Kun työtehtävänä on viettää rentouttava viikonloppu ja ottaa paljon kuvia, niin siinä onkin jo aika houkuttelevat puitteet. Osallistuimme Veera-tyttären kanssa Indiedays'in järjestämään Lumia-Sonera kampanjaan, jossa pääsimme testaamaan Lumia 1020 puhelinta ja Sonera Sopiva liittymää "in action" bloggaajan näkökulmasta viikonloppulomalla.

Lomakohteen ja ohjelmankin saimme valita vapaasti. Oulu oli meille ihan uusi ulottuvuus - välimatkakin sopiva - sinne.
Tukikohdaksi otimme Eden-kylpylän ja virallista ohjelmaa maltillisesti. Setti oli - voisin sanoa täydellinen.

Parasta Oulussa - järjestykseen en näitä laita, mutta kaikkia suosittelen - Eden, Etra ja Love song. Suurimmat tunteet koettiin Oulun kaupunginteatterin Love song näytännössä. Ihan uutta ravintoasiaa opittiin Etra-ravintolassa. Sielu lepäsi Eden-kylpylän höyrysaunoissa ja merellisissä näköaloissa.

Viikonlopun läppärinä, navigaattorina ja kamerana toimi Lumia 1020 - joka tietysti on myös puhelinkin. Sujuvan yhteydenpidon kotiin ja maailmalle mahdollisti Sonera Sopiva 4G -liittymä.

Tule tunnelmiin mukaan kuvien kautta :)

Syyslomaviikonloppu ja kylpylä - se kuulostaa teoriassa aika äänekkäältä setiltä. Hotelli olikin täynnä ja lapsiperheet vahvasti edustettuna... Edelleen kuitenkin ihmettelen, miten rauhallista altailla ja saunassa oli. Porealtaissa oli aina tilaa - höyrysaunassa istuimme usein Veeran kanssa kahdestaan.

Se 6:30 herätys sunnuntai-aamuna oli ehkä vähän yliampuva - merinäköala aamiaisravintolassa vaan oli niin koukuttava... Ihastelimme lauantaina aamiaisella, miten värit ja valo muuttivat maisemaa ja päätimme herätä sunnuntaina katsomaan auringon nousua. Me olimme kyllä paikalla ennen seitsemää - mutta aurinko toisella puolella hotellia... Ei kaikkia tekijöitä osaa aina nainen ottaa huomioon :) Näimme kuitenkin täysikuun hiipuvan pois valon alta.
Jos merinäköala aamiaisella on arkea, niin aamiaishuoneen ikkunoista voi katsella myös mäenlaskua.

 Aamuaurinko löytyikin oman huoneen terassilta :)


Oulun Edenin hoitolaosasto oli tunnelmallinen ja lämminhenkinen. Nesteitä poistava aromaterapiahieronta silotti silmäpussit :)Lounaspaikaksi valitsimme Etra kasvisravintolan Oulun Kauppahallista. Oulussa kun olimme, niin Kauppahalli kuului tietysti "must see" nähtävyyksiin.
Lounasravintolaksi minulle olisi riittänyt fakta, että kyseessä on kasvisravintola. Sillä periaatteella valitsimme Etran, joka paljastuikin ihan erityiseksi paikaksi - gluteenittomaksi vegaaniravintolaksi.
Ruokalistat ja reseptit suunnitellaan ravintotiheyden periaatteita noudattaen. Mielenkiintoinen juttu, jota aion tutkia enemmänkin. Kiitos maistuvasta lounaasta ja mukavasta keskusteluhetkestä Eilalle


Ja päiväsaunan jälkeen valmistautumista teatteriin siellä meidän lempeän valon vessassa :)
Valitsimme Pienen näyttämön, Abi Morganin Love song -esityksen. Muuta en osaa sanoa, kuin että se oli koskettavin ja mieleenpainuvin teatteriesitys, mitä olen koskaan nähnyt ja kokenut. En ole ammattilainen arvostelemaan teatteriesityksiä, joten TÄSSÄ linkki johon kannattaa tutustua.
Jos sinulla on pieninkään mahdollisuus päästä katsomaan Love song, niin älä jätä väliin. Ja tämän sanon nyt erityisesti sellaisille lukijoille, jotka eivät ole teatterissa kenties koskaan käyneet. Pieni näyttämö on aina oma suosikkini - siinä pääsee lähelle tarinaa ja esiintyjiä. Lippujen hinnat ovat erittäinkin kohtuulliset (peruslippu 26€,  kaikki alle 26v sekä työttömät, opiskelijat ja varusmiehet 11.50€). Toivottavasti pääset katsomaan esityksen, ja jos pääset, niin oikein mielelläni kuulisin kommenttisi siitä :)Ja vielä semmoinen pikku fakta, että Oulun teatterikahvilan kahvi oli ihan erityisen hyvää. Juon kahvia vain tosi harvoin ja erityistilanteissa - tätä otin toisenkin kupillisen. Gluteeniton kakkupala oli mainittavan hyvä sekin. Suosittelen varaamaan väliaikatarjoilun etukäteen - säästyt kahvilajonolta ja on pientä luksusta päästä valmiiksi katettuun pöytään. Kahdelle katettu kahvi odotti isossa kannussa, josta olisi riittänyt useampikin kupillinen meille molemmille.Näihin kuviin - näihin tunnelmiin - bloggaajat naputtelevat Lumian navigaattoriin kotiosoitteen...
Kuvat ja tunnelmat meille ja teille mahdollisti Lumia 1020 ja Sonera Sopiva liittymä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti