keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ääntä kohti

Blogini oli ilmoitettu Indiedays - Vuoden inspiroivin blogi kilpailuun. Iso kiitos kunniasta ja kilpailukutsusta :)
Eilistä paistoa löytyy Ruoka sarjasta ja siellä sitten painiskelenkin aika kovassa seurassa...

Ihan pelkkä ruokablogihan tämä ei ole. Postausten aiheet rönsyilevät kierrätyksestä kuivaharjaukseen ja kuumista aalloista kauneudenhoitoon. Ruoka on kuitenkin se aihe, joka on sydäntä lähinnä.

Inspiroivin blogi - no ainakin itse inspiroidun yhdestä sun toisesta jutusta:
-Hyvästä ruuasta (joka minulle tarkoittaa puhtaita yksinkertaisia raaka-aineita)
-Vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta (vanhoista hyvistä neuvoista ja päivän polttavista aiheista)
-Kierrätyksestä (hävikistä herkkua ja kirppislöytöjä)
-Liikunnasta (marjastus ykkösenä ja sitten vasta ne virallisemmat liikuntamuodot)

Ihan yhtä mukavaa kuin itse on oppia jotain uutta, niin on kertoa niistä huomioista teille lukijoillekin. Innostavia ovat myös teidän lukijoiden kommentit - teiltä olen saanut hienoja vinkkejä ja lisätietoa monestakin aiheesta. Iso kiitos tästä mukavasta harrastuksesta kuuluu teille kaikille :)


Hampunsiemensuklaa


Luomun puolesta


Puhdistussauna


Hapatettu kaurakiisseli


Hapankaali DIY


Kalkkijauhetta kananmunan kuorista


Oman maan kurpitsasatoa

TÄSTÄ linkistä voit käydä antamassa äänesi Eilisen paiston keittiölle :)
Samalla voit äänestää omia suosikkejasi myös Muoti, Kauneus, Lifestyle ja Sisustus sarjoissa.
(Kauneus-sarjassa ehdolla ovat myös Veera-tytär Merenhelmi-blogillaan ja ihana Anette Donatte-blogilla :)

Äänestysaikaa on 10.11 saakka
Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia Inspiration Blog Awards -juhlaan 16.11. (Tilaisuudessa on 18 vuoden ikäraja.)

6 kommenttia:

 1. Heippa1Kuumista aalloista lukisin mielelläni enemmänkin, onko sinulla niksejä niihin??Vaivaako ne myös sinua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistä
   Olen nyt 46v ja toistaiseksi onnistunut pitämään pään kylmänä :) Lähipiirin kokemuksia aiheesta on ja luomukonstit ovat tehonneet.
   Voin mielelläni tehdä juttua ystävieni hyviksi havaitsemista tehoaineista. Täytyy melkein järjestää vaikka pikkujoulut kuumien aaltojen merkeissä ja kirjoittaa faktat ylös ihan tarkasti.

   Poista
 2. Olet paikkasi ansainnut tuossa kilpailussa - ehdottomasti! Tämä blogi on ollut monipuolisuudessaan tosi inspiroiva - itse olen ehkä eniten hyötynyt ja iloinnut niistä puutarhajutuista.

  Sitä aina ihmettelen ja ihailen, kuinka ehdit kaikkea... miksi mulle ei ole annettu sitä teho-geeniä??? :D. Mulla kun olisi kyllä halua ja ideoita, mutta en vain saa aikaiseksi... tai saan jotain, mutta paljon jää tekemättä. Ja tiedän, että tehokkuus (tai se että saa aikaiseksi kivoja asioita) on ihan oikea ominaisuus eikä vain blogin luomaa harhaa - tunnen teikäläisiä oikeassakin elämässä :D.

  Jatka samaan malliin ja samalla iloisella ja positiivisella tunnelmalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Hanne :)

   Minä ihmettelen sinun rohkeuttasi. Kuten joskus sinulle kirjoitinkin, luulin pitkään että olet noin parikymppinen :)

   Puutarhankin perustaminen - kuten sinä teit - ihan uusiin maisemiin ja olosuhteisiin. Sen verran olen lapiota tontilla jos toisellakin vääntänyt, että tiedän mikä sarka on edessä kun aloittaa uudella paikalla. Menee vuosia ennenkuin oman tontin pienilmasto ja sen vaatimat niksit on opittu. Norjan ilmasto on niin erilainen - en tietäisi yhtään mistä aloittaa ja mitä voisi odottaa tai olettaa jos sinne päätyisin...

   En kuule ehdi minäkään pientä osakaan siitä, mitä haluaisi saada aikaseen. On niitä "intopiukeena" kausia ja sitten välillä niitä hohhailuhetkiä.

   Yleensä ottaen en suostu paljon pohtimaan elämän tarkoitusta tai ainakaan niitä takapotkuja - sillä pysyy yksinkertaisen tyytyväisenä elämään ja kirppislöytöihin :)

   Mukavaa viikonloppua sinulle :)

   Poista
 3. Kävin antamassa ääneni. Löysin blogiisi sattuman kautta vain vähän aikaa sitten ja saman tien se kirikin jo mielenkiintoisimmaksi blogiksi joita seuraan. Sinun postauksia odotan aina innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino :)
   Ihan olen otettu ja ihmeissäni. Muistankin sinut kun kävin kurkkaamassa joskus profiiliasi. Yllättävää että tämän blogin seuraajissa on ihan nuoriakin naisia - ei kai sentään kuitenkaan miehiä? ainakaan nuoria :D

   Poista