lauantai 21. syyskuuta 2013

Mitä tänään syötäisiin

Jos parempaa ideaa ei ole, niin suuntaa Ikeaan. Tänään eikä huomenna kannata valita niitä lihapullia, vaan vaikkapa mozzarellasalaatti ja sienitäytteiset luomuletut ja luomu omenamehua ja jälkkäriksi mansikka-juustokakkua ja mantelisuklaakakkua (luit oikein - pala molempia) ja kuppi luomuteetä.
Niitä nyt ainakin ja ota ystävä mukaan ja tarjoa hänellekin :)

Olen nyt Kuopiossa siskon luona. Ollaan raahattu mummon pakastimesta peräkontillinen kesän satoa siskon asunnolle ja ostettu Gigantista arkkupakastin ja kannettu se toiseen kerrokseen ja shoppailtu päivä Ikealla ja sieltä se ruokavinkkikin sitten löytyi.

"Hyvitämme ravintolakuittisi summan tavaratalon kassalla, kun ostat tavaratalosta yli 100€ edestä. Hyvitys tehdään samana päivänä tavaratalo-ostoksista, kun esität ravintolakuittisi tavaratalon kassalla.
1 ravintolakuitti per 1 tavaratalo-ostoskuitti. Hyvitys annetaan ravintolakuittia vastaan ravintolan ostoksista (ei alkoholi, ei Bistro (alakerran pikaruokala), ei Herkkutori). Löytönurkan tuotteita ei lasketa tavaratalon ostosten loppusummaan.
Tarjous voimasa 22.9.2013 saakka."

Tämä tarjous löytyy siis ainakin Kuopion Ikeasta - voimassa vielä tänään ja huomenna.

Tämä oli minulle iloinen yllätys. Mummon tilauslistassa oli pari keittiökaappia - satanen pyörähti jo niihin ja Ikea tarjosi kaupanpäälle lounaan. Mitään "pienellä painettua" tarjouksen ehdoista ei löytynyt. Kassa hyvitti reilun parinkympin ravintolakuitin kaikkine herkkuineen :)

Minulle kertyy toinen satku kynttilöistä, serveteistä, Ribba-tauluhyllyistä (nyt neljä kahden hinnalla), Stave-peilistä (39.95€ nyt 29€) ja muusta pienestä mitä tyttäret tilailivat. Omat ostokset säästin tälle päivälle - eli voin tarjota siskolle vielä toisenkin lounaan.

Jos ostoslistallasi on jotain Ikeasta, asut Kuopion nurkilla ja päivän menu on vielä miettimättä - perhe autoon ja Ikealle syömään.

Syö ilmaiseksi IKEA Kuopion ravintolassa kun ostat yli 100€ arvosta


1 kommentti:

  1. Hyödynnettiin sama tarjous viikko sitten, ei vaan hoksattu ottaa koko sukua (eikä edes koko perhettä) mukaan syömään :o)

    VastaaPoista