torstai 29. elokuuta 2013

Parhaat ilmaiseksi

Lukija siellä heitti kommentin että "alkaa jo vähän kyllästyä näihin ruokaohjeisiin ja haluaisi juttua kirppislöydöistä ja sisustusjutuista".
Kiitos palautteesta - tiedän tunteen - kyllä minäkin välillä kyllästyn keittiöhommeleihin :) Blogikommentteihin vastailut vähän tuppaavat venymään kesäkuukausina, mutta nyt teen ryhtitempun ja lataan kuvat parin viikon takaisista kirppislöydöistä samantien. Olepa hyvä :D

Parhaat löydöt tein edellisellä kirppiskierroksella Hakkutien kierrätyskeskuksen oven vierestä löytyvästä ilmaisten juttujen laanilta. Kilotekstiileistäkin kyllä löytyi parit farkut ja Ril's mekko - ovat vielä kaikki pyykissä - en ole nyt parhaseen marja-aikaan malttanut keskittyä silityskasoihin...

Mutta ihan paras löytö ja ihan ilmaiseksi - kolme vanhaa reseptikansiota: Yksi kansioista käsinkirjoitettuja reseptejä, toinen lehdistä leikattuja ohjeita ja kolmas kaikenlaista kodin / keittiön yleisohjetta. Reseptikansiot on koristeltu kuvin ja kaikki ohjeet on lajiteltu omiin kategorioihinsa.
Toka hyvä löytö ilmaisten korista oli Tory Burch balleriinat - niistäkään en saanut nyt kuvaa, Veera-tytär on näköjään pihistänyt ne matkaansa :)

Ihania vanhoja reseptejä, joista osa on ihan uusia minulle. Miten on - maistuisko limppimaito?
Limppimaitoa en teille huomenna tarjoile, mutta jotain muuta melkein yhtä hyvää :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti